Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
CANTINA ACADEMY
Κώστας Τσιάρας: «Οι έλεγχοι πρέπει να ενταθούν για να μην χαθούν 3 δισ. ευρώ σε πόρους»
CANTINA ACADEMY
Αλκιβιάδης Αλεξάνδρου: Νέα εποχή για τα ελληνικά θερμοκήπια – Επενδύσεις, αποδοτικότητα και προοπτικές ανάπτυξης
CANTINA ACADEMY
Δημ.Παπαστεργίου: Σε λειτουργία τον Μάρτιο ο «Δαίδαλος», σχεδιάζεται και δεύτερος υπερ-υπολογιστής
CANTINA ACADEMY
Άκης Σκέρτσος: «Πρέπει να τραβήξουμε κόκκινη γραμμή στις παθογένειες, με διαφάνεια και δικαιοσύνη»
CANTINA ACADEMY
Αντώνης Γκόνης: «Με νοιάζει να υπάρχει συνέπεια και ποιότητα»
#TAGS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
ΡΟΔΙ
ΜΗΛΑ
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
ΣΟΥΠΕΣ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
10:0'
Bocadillo de calamares, το σάντουιτς με καλαμαράκια από την Ισπανία
ΣΝΑΚ
1:10'
Francesinha, το σάντουιτς με την πικάντικη σάλτσα από την Πορτογαλία
ΣΝΑΚ
50'
Σνίτσελ τύπου Τζονσόν (Snowflake Schnitzel)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
1:20'
Πικάντικα καλαμαράκια με ελιές
LIGHT
60'
Στριφτάρια με χωριάτικο λουκάνικο, λεμόνι και ρίγανη
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
30'
Κρέμα με σαλέπι από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
10:0'
Bocadillo de calamares, το σάντουιτς με καλαμαράκια από την Ισπανία
ΣΝΑΚ
1:10'
Francesinha, το σάντουιτς με την πικάντικη σάλτσα από την Πορτογαλία
ΣΝΑΚ
50'
Σνίτσελ τύπου Τζονσόν (Snowflake Schnitzel)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
1:20'
Πικάντικα καλαμαράκια με ελιές
LIGHT
60'
Στριφτάρια με χωριάτικο λουκάνικο, λεμόνι και ρίγανη
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
30'
Κρέμα με σαλέπι από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
10:0'
Bocadillo de calamares, το σάντουιτς με καλαμαράκια από την Ισπανία
ΣΝΑΚ
1:10'
Francesinha, το σάντουιτς με την πικάντικη σάλτσα από την Πορτογαλία
ΣΝΑΚ
50'
Σνίτσελ τύπου Τζονσόν (Snowflake Schnitzel)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
1:20'
Πικάντικα καλαμαράκια με ελιές
LIGHT
60'
Στριφτάρια με χωριάτικο λουκάνικο, λεμόνι και ρίγανη
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
30'
Κρέμα με σαλέπι από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
#TIP
Το μυστικό της ομαλής χώνεψης είναι το φυσικώς ανθρακούχο νερό
Συμβουλές
Ξεφουρνίζουμε: 5 αφράτα ψωμιά από τον Αράθυμο Ειρηναίο
18 συνταγές με σουτζουκάκια – Παραδοσιακά, μερακλίδικα και πάντα comfort
Αντικατάσταση συσκευών: Βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας;
Γιατί όλοι στο εξωτερικό μιλούν για τα Greek Bowls, το πιο νόστιμο «εργασιακό» lunch της χρονιάς
Πίτα λαδωμένη ή αλάδωτη; Οι θερμίδες, οι διαφορές και ποια να επιλέξουμε
Αυτή την Κυριακή 26/10 με το ΘΕΜΑ, το τεύχος του Cantina Magazine που σχεδιάστηκε μαζί με τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Συσκευασμένες σαλάτες: Θέλουν και οι πλυμένες πλύσιμο; – Οι κίνδυνοι που παραμονεύουν
FOOD SCIENCE
Ξινόγαλο και κεφίρ – Πόσο θρεπτικά είναι τελικά αυτά του εμπορίου;
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από την τέλεια σπιτική λεμονάδα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cantina Academy
Αχιλλέας Αγγελόπουλος: Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ανθεκτικότητα στην κλιματική κρίση
Βαγγέλης Ζαχαρής: Η αγροτική παραγωγή χρειάζεται προβλεψιμότητα και έξυπνη διαχείριση της ενέργειας
Νίκος Μπίλλης: «Αν θέλουμε να έχουμε εντοποιότητα στην κουζίνα μας, μπορούμε να το κάνουμε»
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Ο Μιχάλης Χάντζος και η ανεπιτήδευτη κουζίνα του Manna Arcadia
Γιατί είναι σημαντικός ο Περικλής Κοσκινάς
Η γαστρονομική κοινότητα στο πλευρό του Oinoverse και της Φοίβης Πετρούλια
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Οσομπούκο: Ο ρόλος του κολλαγόνου και ποια είναι η ιδανική μέθοδος μαγειρέματος
Μανιτάρια πορτομπέλο, πλευρώτους, αγαρικά, λεντινούλες: Πώς θα τα μαγειρέψετε τέλεια
Κόκορας: Πώς τον μαγειρεύουμε σήμερα – Όχι όπως το κοτόπουλο
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Βούτυρο: Πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά και πόσο καταναλώνουν οι Έλληνες
Ginseng (τζίνσενγκ): Η ρίζα των βασιλιάδων που έγινε καθημερινό προϊόν στη διατροφή μας
Μυζηθροβούτυρο: το σπάνιο βούτυρο της Λέσβου που φτιάχνεται από μυζήθρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Πώς η ελληνική κουζίνα περνά από τις γιαγιάδες στα fine dining μενού
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Δοκιμάσαμε πρώτοι το νέο μενού της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στο Iωdio
ΕΞΟΔΟΣ
Geco Athens: Μία μαγική στοά γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης
ΕΞΟΔΟΣ
Gorlomi: Εξαιρετική ιταλική κουζίνα σε θερμή classy ατμόσφαιρα
ΕΞΟΔΟΣ
Casa Giacomo: Ένα Palazzo με ιταλική κουζίνα και φανταστική Cacio e Pepe
Green Food
Zero waste: To υλικό που όλοι πετάμε αλλά κάνει τέλειο κάθε ζωμό
Η γαστρονομία του αύριο: Πώς η zero waste κουζίνα αλλάζει την ελληνική γεύση
Πώς αποθηκεύουμε τα αγγούρια για να μείνουν τραγανά στο ψυγείο;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Αρνάκι Nαβαρέν – Η γαλλική συνταγή που πήρε το όνομά της από τη Ναυμαχία στο Ναυαρίνο
ΘΕΜΑΤΑ
13 σάντουιτς της Θεσσαλονίκης που δεν είναι πιτόγυρα
ΘΕΜΑΤΑ
Η νέα μαγεία του ψωμιού; Τα micro bakeries αλλάζουν το τοπίο της Αθήνας – Ποια περιμένουμε να ανοίξουν
ΕΞΟΔΟΣ
Ο Σύντεκνος της καρδιάς σας: Το θρυλικό μπακάλικο από το 1970 στην Ευριπίδου
Φτιάχνουμε σάντουιτς
Bagel με πέστροφα, σουρωτό Πάρου και chutney αγγουριού από τη Μαρίνα Χρονά
Πίτσα – σάντουιτς από την Μάγκυ Ταμπακάκη
Σάντουιτς με μοσχάρι κοκκινιστό και δροσερή σαλάτα αγγουριού από την Ελένη Σαράντη
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Τόφου: Τι είναι και πώς μαγειρεύεται το «τυρί σόγιας», η φυτική πρωτεΐνη που κατακτά τη σύγχρονη κουζίνα
Η καθημερινή διατροφή μιας νέας μητέρας: Πόσο κοστίζει να τρως σωστά όταν θηλάζεις
Φύλλα ρυζιού: γιατί αυτό το βιετναμέζικο «περιτύλιγμα» γίνεται ανάρπαστο και πού το βρίσκουμε
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φτιάχνουμε σάντουιτς
Bagel με πέστροφα, σουρωτό Πάρου και chutney αγγουριού από τη Μαρίνα Χρονά
Πίτσα – σάντουιτς από την Μάγκυ Ταμπακάκη
Σάντουιτς με μοσχάρι κοκκινιστό και δροσερή σαλάτα αγγουριού από την Ελένη Σαράντη
Viral
VIRAL
Η ομελέτα που φτιάχνει ο σεφ José Andrés σε 1′ με 3 μόνο υλικά
VIRAL
10 τούρτες που θα τρώμε στους γάμους το 2026
VIRAL
Τιτανικός: Τι έφαγαν οι επιβάτες του λίγες ώρες πριν την τραγωδία
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
6 mocktails σε αθηναϊκά μπαρ για τις φθινοπωρινές εξόδους
World’s 50 Best Bars 2025: Τα ελληνικά μπαρ ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου
Σερβίρισμα κρασιού: Γιατί η θερμοκρασία κάνει τη διαφορά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ