Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΘΕΜΑΤΑ
Πέντε καλοκαιρινές πίτες που φτιάχνονται στο πι και φι
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας: Γίδα με μακαρόνια από την Αλόννησο. Το μενού της εβδομάδας (18/8 έως 24/8)
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πώς αποξηραίνουμε και αποθηκεύουμε τα σύκα του καλοκαιρού
ΕΞΟΔΟΣ
Οκτώ γευστικές στάσεις, ταξιδεύοντας στα Επτάνησα
ΘΕΜΑΤΑ
Κάθε εποχή και ένα άλλο αγαπημένο φαγητό στο τραπέζι
#TAGS
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΓΕΜΙΣΤΑ
ΣΥΚΑ
ΣΤΑΦΥΛΙ
ΤΑΒΕΡΝΑ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
50'
Κοτόπουλο με ντοματίνια και αμπελοφάσουλα στο τηγάνι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
2:0'
Γιουβέτσι με αρνάκι στον φούρνο
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
60'
Σκιουφιχτά με σάλτσα από ψητές ντομάτες, κάππαρη, μαύρη ελιά και πικάντικο σουσάμι
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
1:30'
Γριβάδι στιφάδο
LIGHT
50'
Σφουγγάτο με βλίτα
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
1:30'
Σπιτική καρυδόπιτα με μια μπάλα παγωτό – γιατί έτσι την αγαπάμε
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
50'
Κοτόπουλο με ντοματίνια και αμπελοφάσουλα στο τηγάνι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
2:0'
Γιουβέτσι με αρνάκι στον φούρνο
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
60'
Σκιουφιχτά με σάλτσα από ψητές ντομάτες, κάππαρη, μαύρη ελιά και πικάντικο σουσάμι
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
1:30'
Γριβάδι στιφάδο
LIGHT
50'
Σφουγγάτο με βλίτα
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
1:30'
Σπιτική καρυδόπιτα με μια μπάλα παγωτό – γιατί έτσι την αγαπάμε
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
50'
Κοτόπουλο με ντοματίνια και αμπελοφάσουλα στο τηγάνι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
2:0'
Γιουβέτσι με αρνάκι στον φούρνο
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
60'
Σκιουφιχτά με σάλτσα από ψητές ντομάτες, κάππαρη, μαύρη ελιά και πικάντικο σουσάμι
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
1:30'
Γριβάδι στιφάδο
LIGHT
50'
Σφουγγάτο με βλίτα
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
1:30'
Σπιτική καρυδόπιτα με μια μπάλα παγωτό – γιατί έτσι την αγαπάμε
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
#TIP
Η αξία του νερού φαίνεται στην ετικέτα. Διαβάζουμε με προσοχή, επιλέγουμε το καλύτερο.
Συμβουλές
Καλοκαιρινές ντομάτες: Σάλτσες και συνταγές για να τις απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο
Πώς να γλιτώσουμε από τη μυρωδιά καμένου στην κουζίνα – 8 πρακτικές συμβουλές
Mini ανακαίνιση: Τι να αλλάξετε στο σπίτι σας πριν τον χειμώνα
Ετοιμάζουμε ξιδάτες πιπεριές Φλωρίνης για όλο τον χρόνο
«Βαρκούλες αγγουριού»: Το αγγούρι γίνεται ένα πανεύκολο καλοκαιρινό σνακ
Αυτή την Κυριακή 24/8, μη χάσετε το Πρώτο Θέμα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από τα τέλεια μπαρμπούνια α λα Σπετσιώτα
FOOD SCIENCE
Τι να επιλέγουμε και τι να αποφεύγουμε σε έναν μπουφέ πρωινού
FOOD SCIENCE
Σύκα και φραγκόσυκα: Τα οφέλη και πόσα μπορούμε να καταναλώνουμε
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Σεϋχέλλες: Μια ομάδα στον Κεραμεικό που κάνει τη διαφορά
Σπύρος Αρτελάρης: «Όταν το γλυκό γίνεται εμπειρία»
Ανδρέας Καραπάνος: Ο μάγειρας πρέπει να έχει γεύση και ησυχία
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Λάθη και πρακτικές που επηρεάζουν τη συντήρηση τροφίμων
Ψήσιμο στον φούρνο: Οι θερμοκρασίες, οι τρόποι και η τραγανή πέτσα
Ψήσιμο στο φούρνο: Οι διαφορές σε αντιστάσεις, αέρα και γκριλ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Φραγκόσυκα: Τα οφέλη τους, πώς τα καθαρίζουμε και πώς τα καταναλώνουμε
Τα τρία ελληνικά μέλια που είναι ΠΟΠ
Το πιο υγιεινό μέλι δεν είναι το γλυκό: Η αλήθεια για το πικρό μέλι της Ελλάδας
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Όλη η αλήθεια για τα βολιώτικα τσιπουράδικα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΘΕΜΑΤΑ
Νάξος: Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στις Εγγαρές, στον παράδεισο του Νίκου Καζαντζάκη
ΕΞΟΔΟΣ
Πέραμα, Αμφιάλη, Κερατσίνι: Οι μυστικοί γαστρονομικοί προορισμοί του Πειραιά
ΕΞΟΔΟΣ
Λακάνη: Το «μαγειρικό τεχνουργείο» του Δημήτρη Κονταράτου στη Ρόδο
ΕΞΟΔΟΣ
Από κεμπάπ μέχρι pizza: Ένας οδηγός φαγητού σε Νίκαια και Κοκκινιά
Green Food
Πώς αποθηκεύουμε τα αγγούρια για να μείνουν τραγανά στο ψυγείο;
Πώς αποθηκεύουμε τα μυρωδικά (άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) για να μείνουν φρέσκα για εβδομάδες;
Το Λεμονοδάσος Πόρου και η zero-waste λεμονάδα του
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Τυρί σαγανάκι: Ο απόλυτος παρεΐστικος μεζές σε 12 διαφορετικές και δημιουργικές εκδοχές
ΘΕΜΑΤΑ
Χάχλες: Φτιάχνουμε στο σπίτι τον ξινό τραχανά της Λέσβου (+ συνταγή)
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι πιο νοσταλγικές πάστες σεράνο της Αθήνας
ΘΕΜΑΤΑ
Γιαούρτι – Πόσο ελληνικό είναι το Greek Yogurt;
Μαγειρεύουμε με σαφράν
Ριζότο με μύδια, κολοκυθάκι και σαφράν
Γαρίδες με βότκα και σαφράν
Χοιρινά κεφτεδάκια με σάλτσα κοπανιστής και τσίπουρο με σαφράν
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
10 αναψυκτικά με φυσαλίδες που ξεχωρίσαμε – Γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ
Η αλήθεια για το matcha – Τι είναι και πού το βρίσκουμε. Αξίζει να το έχουμε στη διατροφή μας;
Γκουαρανά: Πού θα βρείτε το φυσικό υποκατάστατο του καφέ που βάζουν στα ενεργειακά ποτά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με σαφράν
Ριζότο με μύδια, κολοκυθάκι και σαφράν
Γαρίδες με βότκα και σαφράν
Χοιρινά κεφτεδάκια με σάλτσα κοπανιστής και τσίπουρο με σαφράν
Viral
VIRAL
Τι εννοείς βγήκε στην αγορά παγωτό με γεύση μητρικό γάλα;
VIRAL
Ο αλγόριθμος τρώει τον πλανήτη – Καταναλώνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο
VIRAL
Τι είναι το πεπόνι musk melon και γιατί πωλείται για 400 δολάρια;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
Beergarita: Όταν η μαργαρίτα συνάντησε την μπίρα
Τα ελληνικά Chardonnay σε 20 ετικέτες που ξεχωρίσαμε
8 κοκτέιλ σε αθηναϊκά μπαρ και εστιατόρια
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ