Η αγάπη μας για τις πατάτες είναι μεγάλη. Mάλιστα μία από τις πιο αγαπημένες μας και δημοφιλείς συνταγές είναι ο πουρές πατάτας  και για αυτό και όταν ανακαλύψαμε το παρακάτω hack μας άρεσε πολύ.

Πρόκειται για μια εύκολη πρόταση για να φτιάξετε πουρέ πατάτας χωρίς να τις ξεφλουδίσετε και το οποίο μοιράστηκε η δημοφιλής blogger Lora McLaughlin. Το βίντεο έχει γίνει viral μετρώντας πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο Instagram Reels και πάνω από 28 χιλιάδες likes.

Συγκεκριμένα, το viral βίντεο δείχνει πως να ξεφορτωθείτε τη φλούδα χωρίς κόπο. Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα τους και τις αφήνετε στην άκρη να κρυώσουν ελαφρώς. Έπειτα αφού τις έχτε κόψει στη μέση τις βάζετε σε μια σχάρα ψησίματος από πάνω και τις πιέζετε. Έτσι, η φλούδα της πατάτας μένει πάνω ενώ το εσωτερικό μεταφέρεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο μπολ.

Aυτό το κόλπο κέρδισε τους χρήστες του Instagram. Πολλοί είπαν ότι αυτό ήταν εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου, ειδικά επειδή οι πατάτες δεν πρέπει να ξεφλουδιστούν. «Αυτό είναι απίστευτο. Τι φανταστική ιδέα», σχολίασε ένας χρήστης. «Μου αρέσει να ξεφλουδίζω πατάτες», συμφώνησε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε: «Μου αρέσει η φλούδα στις πατάτες μου, αλλά παρόλα αυτά είναι ωραίο hack!»