Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο στο Viber αναρωτηθήκαμε ποιος είναι ο αγαπημένος σας κρύος καφές. Η μάχη ήταν σκληρή αλλά τελικά επικράτησε το Freddo Espresso με ποσοστό 54% αφήνοντας πίσω το Freddo Cappuccino με ποσοστό 46%. Εμείς, συγκεντρώσαμε για εσάς ατμοσφαιρικά καφέ, κρυφές γωνιές και δροσερές αυλές με θέα για να απολαύσετε ποιοτικό καφέ στα καλύτερα μέρη της πόλης.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας:

10 αυλές για μίνι αποδράσεις εντός Αθηνών
Ο ηλιόλουστος ουρανός, μια εγκάρδια παρέα και ένα καταπράσινο πάρκο ή μια αυλή μέσα στην πόλη αρκούν πολλές φορές για να διώξουν από το μυαλό μας κάθε περιττή έννοια και να το γεμίσουν με κύματα θετικής ενέργειας.

Πού και πώς πίνουμε τους καλύτερους καφέδες
Ο καφές είναι μια συνήθεια καταγεγραμμένη στο παγκόσμιο συλλογικό ασυνείδητο. Μια καθημερινή απόλαυση για εκατομμύρια ανθρώπους. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους πάντα θα ψάχνουμε νέα μέρη που να φτιάχνουν τον καφέ όπως του αξίζει και φυσικά πάντα θα επιστρέφουμε σε σταθερές αξίες δηλαδή στα στέκια εκείνα που γνωρίζουν την τέχνη του καφέ καλύτερα από τον καθένα.

Τραπεζάκια έξω: 9 μέρη στην Αθήνα για καφέ, φαγητό και ποτό
Το καλοκαίρι έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται αλλά η άδεια και οι διακοπές δυστυχώς αργούν ακόμα. Τα καλά νέα είναι ότι η Αθήνα είναι γεμάτη αυλές και κήπους όπου μπορουμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε για λίγο απολαμβάνοντας τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό μας.