Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο Viber ζητήσαμε να μας πείτε ποιο από τα δύο δημοφιλή κοκτέιλ είναι η πρώτη σας επιλογή. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως φαίνεται πως η Margarita έχει πολλούς οπαδούς. Γι’ αυτό άλλωστε και επικράτησε με μεγάλη διαφορά, φτάνοντας κοντά στο 85% και αφήνοντας πίσω την Paloma με ποσοστό 15%. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τόσο τις κλασικές συνταγές αλλά και ενδιαφέρουσες παραλλαγές και για τα δύο κοκτέιλ για να τα απολαύσετε παρέα με φίλους στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας:

Margarita

Εναλλακτική margarita με amaretto
Βάζουμε μια γλυκόπικρη πινελιά στην κλασική Margarita, προσθέτοντας το κλασικό λικέρ Αmaretto.

Φτιάχνουμε τέλεια σπιτική Margarita
Σκεφτείτε όλες εκείνες τις φορές που δοκιμάσετε μια μαργαρίτα που ήταν σκέτη βόμβα αλκοόλ ή που σας προκάλεσε hangover. Παρόλο που δεν χρειάζονται πολλά και δύσκολα υλικά, όλα κρίνονται στις αναλογίες. Η ισορροπία των υλικών, το μεράκι και η καλή διάθεση είναι το άλφα και το ωμέγα σε ό,τι και αν κάνουμε, άλλωστε, έτσι δεν είναι;

Είσαι για μια Ginger Margarita;
Ανεξάρτητα από το ποιος τελικά το εμπνεύστηκε και πώς έγινε συνώνυμο με την πόλη του Μεξικό, η Μargarita είναι σίγουρα το κορυφαίο σε πωλήσεις cocktail με τεκίλα παγκοσμίως.

Paloma

Πώς να φτιάξετε Paloma, το αγαπημένο κοκτέιλ των Μεξικανών
Μπορεί paloma (παλόμα) στα ισπανικά να σημαίνει περιστέρι, πρόκειται όμως για ένα από τα αγαπημένα κοκτέιλ των Mεξικανών και όχι μόνο. Δροσερή και απολαυστική αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές του καλοκαιριού.

Η Paloma στην πιο απλή mocktail εκδοχή της
Εκμεταλλευόμαστε το γκρέιπφρουτ και εμπνεόμαστε από τη μοναδική Paloma για να φτιάξουμε το διάσημο μεξικάνικο κοκτέιλ σε virgin εκδοχή.