Αυτή η κοτοσαλάτα θα γίνει η αγαπημένη σας γέμιση για σάντουιτς και wraps.
Υλικά
- 800γρ. κοτόπουλο βρασμένο ή ψημένο
- 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
- 6 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο
- ¼ φλιτζανιού κράνμπερις
- ποικιλία από πράσινα σαλατικά (μαρούλι, ρόκα, λόλα, παντζαρόφυλλα), καλά πλυμμένα και χοντροκομμένα
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Tips
- Αν θέλετε, προσθέτετε και άλλα υλικά της αρεσκείας σας.
- Το μίγμα με το κοτόπουλο μπορεί να σερβιριστεί επίσης ως γέμισηγια σάντουιτς, ως wrap με μαρούλι ή ακόμα και πάνω σε κράκερ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ψήνετε το κοτόπουλο σε αντικολλητικό τηγάνι ή το βράζετε και στη συνέχεια το κόβετε σε κομμάτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης και κοτόπουλο ψητό που έχει περισσέψει.Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κοτόπουλο με το σέλερι, τη μαγιονέζα, το εστραγκόν, τα κράνμπερις, αλάτι και πιπέρι.Βήμα 3
Βάζετε τις πρασινάδες σε σαλατιέρα, προσθέτετε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε.Φωτογραφία: Στέλιος Κρεββατόπουλος