Ένα πιάτο με κοτόπουλο που παίρνει το υπέροχο άρωμά του από ένα φακελάκι τσάι.
Φτιάχνετε ένα δυνατό τσάι με μισό ποτήρι καυτό νερό και τρία φακελάκια τσάι.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε καλά το κοτόπουλο, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το αλατίζετε.
Σβήνετε με το τσάι, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε και αφήνετε το κοτόπουλο να μαγειρευτεί για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύετε μέχρι να δέσει ελαφρά η σάλτσα.
Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε συνοδεύοντας με ρύζι μπασμάτι.
Διαδικασία
Βήμα 1
Φτιάχνετε ένα δυνατό τσάι με μισό ποτήρι καυτό νερό και τρία φακελάκια τσάι.
Βήμα 2
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε καλά το κοτόπουλο, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το αλατίζετε.
Βήμα 3
Σβήνετε με το τσάι, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε και αφήνετε το κοτόπουλο να μαγειρευτεί για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 4
Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύετε μέχρι να δέσει ελαφρά η σάλτσα.
Βήμα 5
Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε συνοδεύοντας με ρύζι μπασμάτι.