Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
2:0'
Σπαγγέτι με μοσχοχτάποδα και ντομάτα
60'
Χταπόδι πικάντικο με κοφτό μακαρονάκι
60'
Πέννες με χταπόδι και σκόρδο
45'
Σολομός Φλορεντίν ( με σπανάκι)
60'
Ταλιατέλες με σκορδάτες γαρίδες
40'
Τοστάδα με σοτέ καλαμάρι, κρέμα αβοκάντο και πράσινο μήλο
60'
Τοστάδα με μοσχιούς, μηλολωτό και αβοκάντο
Ο σεφ Δημήτρης Μαλανδρένης ετοιμάζει μια απολαυστική
τοστάδα
με φθινοπωρινά υλικά από την Κρήτη.
30'
Brochetas τόνου: καπνιστά σουβλάκια της θάλασσας με πουρέ από μαύρους γίγαντες
20'
Κολιοί με πατάτες, ελιές Θάσου και μάραθο στον φούρνο
30'
Noodles ρυζιού με γαρίδες και γλυκόξινη σάλτσα
30'
Κρύα σαλάτα με κοφτό μακαρονάκι, γαρίδες και σάλτσα κοκτέιλ
30'
Γαύρος με ντομάτα στον φούρνο
45'
Ψητός μπακαλιάρος σε πίτα για σουβλάκι
20'
Γαύρος αχνιστός
30'
Ψητές γαρίδες με salsa verde
Πισω
Περισσοτερες συνταγες