Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:5'
Φωλιές από ραντίτσιο με πουρέ φασολιών, σχοινόπρασο και αβγοτάραχο
60'
Σούπα κολοκύθας με κάρι
2:40'
Ουγγαρέζικη σούπα Γκούλας
2:30'
Στιφάδο με κοτόπουλο και μαυροδάφνη
3:15'
Μοσχαράκι ραγού με χυλοπίτες
0'
Οσομπούκο με κόκκινο κρασί και μπαχαρικά
45'
Σούπα με κόκκινες πιπεριές και κριτσίνια ελιάς
Μία φίνα
σούπα
για να προσφέρετε ως finger food στα ρεβεγιόν ή ως πρώτο πιάτο σε ένα επίσημο δείπνο.
2:30'
Λαχανοντολμάδες Θεσσαλονίκης με ντομάτα
30'
Ρύζι αρωματισμένο με κουρκουμά, φιστίκια και ρόδι
2:5'
Αρνάκι μαγειρευτό με παντζάρια, πετιμέζι και καρύδια
1:35'
Αρνάκι φρικασέ με μανιτάρια και μαρούλι
1:30'
Κόκορας κρασάτος με μαστίχα Χίου και καρδάμωμο
1:30'
Αρνίσιες μπουκίτσες με κάρι και πράσινες πιπεριές
2:30'
Μοσχαράκι με μελιτζάνες και δαμάσκηνα
1:30'
Τραγανή αλμύρα με ποικιλία θαλασσινών
Πισω
Περισσοτερες συνταγες