Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
1:20'
Χταπόδι ψητό με σάλτσα πιπεριάς
30'
«Κοκτέιλ» με αβοκάντο και γαρίδες
1:10'
Γιουβέτσι με κοκκινόψαρο
1:30'
Τραγανή αλμύρα με ποικιλία θαλασσινών
1:30'
Ροφός γιουβέτσι
30'
Λαβράκι με κρέμα λεμονιού
45'
Ψάρι φέτα με μυρωδικά σε αμπελόφυλλα
Το
ψάρι
μαρινάρεται και ψήνεται σε αμπελόφυλλα που το διατηρούν τρυφερό και ζουμερό.
1:25'
Κοχύλια γεμιστά με θαλασσινά
40'
Γαρίδες με τζίντζερ και σουσάμι
1:20'
Φιλετάκια από καπνιστό χέλι με μους παντζαριού και καρυδόψιχα
20'
Δροσερή πεστροφοσαλάτα με σολομό και σάλτσα σόγιας
45'
Μυδοπίλαφο
60'
Σαλάχι λαδολέμονο με σκορδάτες πατάτες
1:50'
Καρβέλι γεμιστό με ποικιλία θαλασσινών
50'
Σολωμός ημίπαστος Sous Vide με κρέμα ταραμά
Πισω
Περισσοτερες συνταγες