Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
30'
Λαβράκι με κρέμα λεμονιού
45'
Ψάρι φέτα με μυρωδικά σε αμπελόφυλλα
1:25'
Κοχύλια γεμιστά με θαλασσινά
40'
Γαρίδες με τζίντζερ και σουσάμι
1:20'
Φιλετάκια από καπνιστό χέλι με μους παντζαριού και καρυδόψιχα
20'
Δροσερή πεστροφοσαλάτα με σολομό και σάλτσα σόγιας
45'
Μυδοπίλαφο
Φτιάχνουμε
μύδια
με την αγιορείτικη λογική, που δεν είναι περίπλοκη, αλλά απόλυτα γευστική.
60'
Σαλάχι λαδολέμονο με σκορδάτες πατάτες
1:50'
Καρβέλι γεμιστό με ποικιλία θαλασσινών
50'
Σολωμός ημίπαστος Sous Vide με κρέμα ταραμά
55'
Σολομός στο γκριλ με πουρέ κόκκινης φακής
55'
Φαγκρί στο φούρνο με πατάτες και καρυδάτη σκορδαλιά
60'
Πολίτικο λαβράκι στη λαδόκολλα
60'
Κρέμα σολομού με μπρικ
1:20'
Δύο θαλασσινά γιορτινά μεζεδάκια
Πισω
Περισσοτερες συνταγες