Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
60'
Σούπα με μπακαλιάρο και κυδώνια
1:10'
Αγκινάρες αλά πολίτα με σουπιές
55'
Σούπα βελουτέ με οστρακοειδή
40'
Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο
1:45'
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
60'
Καλαμαράκια με σάλτσα ντομάτας, ούζο και ρύζι
2:0'
Χταπόδι με ελιές
Μεζές εκλεκτός για ούζο
που, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να σερβιριστεί και ως κρύο πιάτο.
25'
Δύο ουζομεζέδες
60'
Μύδια σούπα
2:0'
Χταπόδι κρασάτο
2:0'
Αθηναϊκή σαλάτα
55'
Γαρίδες κοκτέιλ
Πισω