Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
50'
Μύδια αχνιστά με ρετσίνα, σκόρδο και δεντρολίβανο
1:30'
Πατάτες γεμιστές με παστό μπακαλιάρο
20'
Λαβράκι μαριναρισμένο με λουίζα και εσπεριδοειδή
1:15'
Τάρτα με σαρδέλες
50'
Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά πατάτας
45'
Καλαμαράκια γεμιστά με αρωματικά
2:0'
Χταπόδι με ελιές
Μεζές εκλεκτός για ούζο
που, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να σερβιριστεί και ως κρύο πιάτο.
35'
Γεμιστά ρολάκια μπακαλιάρου με μυρωδικά
25'
Δύο ουζομεζέδες
10'
Πιπεροσαλάτα και γαύρος μαρινάτος
2:0'
Χταπόδι κρασάτο
10'
Τσιροσαλάτα με άνηθο
35'
Ουζάτο σαγανάκι γαρίδας
20'
Μπουκίτσες πεσκανδρίτσας με κρεμμύδι, κάππαρη και θυμάρι
25'
Λαβράκι σεβίτσε με αβοκάντο, αγγούρι, λάιμ και πιπεριές
Πισω
Περισσοτερες συνταγες