Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΚΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΦΟΥΡΝΟΥ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
60'
Λαβράκι με αγκινάρες και μαραθόριζα
60'
Καλαμαράκια φούρνου με πουρέ αρακά
1:25'
Κοχύλια γεμιστά με θαλασσινά
1:15'
Μπακαλιάρος φούρνου με χόρτα και χρυσαφένια κρούστα
40'
Γαρίδες με τζίντζερ και σουσάμι
20'
Ψητός μπακαλιάρος παναρισμένος με corn flakes
45'
Πέστροφα στο χαρτί με αχνιστά σέσκουλα
Η πέστροφα, είναι ένα ξεχωριστό νόστιμο
ψάρι
που αγαπάει τα μυρωδικά και το ψήσιμο στον φούρνο.
1:20'
Φιλετάκια από καπνιστό χέλι με μους παντζαριού και καρυδόψιχα
45'
Κολιός στη λαδόκολλα με πατάτες
45'
Σολομός ψητός με κρεμμυδάκι σοτέ και αρωματικό κουσκούς
1:20'
Ροφός στο φούρνο με μπάμιες
60'
Τσιπούρα στη λαδόκολλα με φινόκιο, άνηθο, λευκό κρασί και κόλιανδρο
30'
Σολομός στο πακέτο με λαχανικά και μυρωδικά
30'
Γλασαρισμένο φιλέτο σολομού με σάλτσα από κρεμώδες τυρί
35'
Ψητός σολομός με κρούστα γιαουρτιού με αρωματικά
Πισω
Περισσοτερες συνταγες