Η εταιρεία «Απ’ τα Περιβόλια του Βεζύρογλου» παρουσιάζει τη νέα Σαλάτα ΤΡΑΓΑΝΗ, ιδανική για το καλοκαίρι. Μια σαλάτα που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη υφή και την πικάντικη γεύση της, καθώς αποτελείται από μίγμα τριών διαφορετικών baby φυλλωδών λαχανικών: baby φύλλα πράσινου και κόκκινου μαρουλιού και άγριας ρόκας. Προϊόν «Ήπιας Καλλιέργειας», κυκλοφορεί πανελλαδικά σε συσκευασίες των 150 γραμμαρίων, αποτελώντας εξαιρετική γευστική επιλογή για τα καλοκαιρινά μας γεύματα.

Η Α. Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ ιδρύθηκε το 2006 και ειδικεύεται στην παραγωγή φυλλωδών λαχανικών, με έμφαση στα baby φύλλα. Το αγρόκτημα της εταιρείας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με ιστορία 110 ετών και έκταση 800 στρεμμάτων, περιλαμβάνει ανοιχτές καλλιέργειες, δικτυοκήπια και θερμοκήπια. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή και διαθεσιμότητα προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην αρχή «από το χωράφι στο ράφι», εξασφαλίζοντας πλήρη ιχνηλασιμότητα και άριστη ποιότητα προϊόντων. Κάθε προϊόν φέρει έναν αριθμό σήμανσης, που επιτρέπει την ανασύνθεση ολόκληρης της ιστορίας παραγωγής του, από τη σπορά έως την τελική διανομή. Η διαδικασία αυτή εγγυάται ασφαλή και φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Α. Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που ξεκίνησε την παραγωγή και τυποποίηση μη-πλυμμένων baby φύλλων, διαθέτοντάς τα στην ελληνική αγορά. Η καθημερινή συγκομιδή και η τυποποίηση από εξειδικευμένο προσωπικό στο σύγχρονο συσκευαστήριο διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα φτάνουν φρέσκα στον καταναλωτή, διατηρώντας τη γεύση και τη θρεπτική τους αξία.

Τα «Περιβόλια του Βεζύρογλου» έχουν τη μεγαλύτερη παραγωγή φυλλωδών λαχανικών στη Βόρεια Ελλάδα και συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα αγροκτήματα της χώρας. Ειδικά στην παραγωγή baby φύλλων, η εταιρεία διαθέτει τον μεγαλύτερο όγκο παραγωγής και την πιο ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων στην Ελλάδα, με την ετήσια παραγωγή και διακίνηση να ξεπερνά τους 3.000 τόνους.