Με πρωτότυπο όνομα που δανείζεται από ένα μεγάλο… κρεμμύδι, αξιοζήλευτη λίστα κρασιών και γευστικές προτάσεις από όλο τον κόσμο, το Walla Walla υπόσχεται να γίνει το νέο μας στέκι στο Παγκράτι.

Το ολοκαίνουργιο wine bar – κάβα της Αρχελάου έχει minimal στυλ και χαλαρή αλλά ταυτόχρονα εύθυμη ατμόσφαιρα, που ενισχύεται από jazz, alternative και funk μουσικές, προσφέροντας ένα τέλειο σημείο συνάντησης για παρέες.

Πρωταγωνιστής εκεί είναι το κρασί, με τη λίστα που συνεχώς θα ανανεώνεται, να περιλαμβάνει ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα με έμφαση στα natural wines, σε τεράστια γκάμα από την οποία δε λείπουν μοναδικές ποικιλίες και σπάνια διαμαντάκια. Σημειώνεται ότι μπορείτε είτε να αγοράσετε τη φιάλη της επιλογής σας από το wine shop του Walla Walla για το σπίτι ή για δώρο, είτε να την απολαύσετε εκεί με μικρή προσαύξηση.

Όσο για το μενού, φέρει την υπογραφή του σεφ Κώστα Τσίγκα, που δίνει ethnic τόνο στα πιάτα, προτείνοντας μεταξύ άλλων dumplings με γαρίδα και κοτόπουλο σε ζωμό από μανιτάρια shiitake, taco με γαρίδες ψητές, σπιτική μαγιονέζα με λάιμ, κρέμα απο poblano πιπεριά, αβοκάντο και μάνγκο, αλλά και προβατίνα curry με ανανά και cous cous. Ανυπομονούμε να το επισκεφθούμε!

info
Αρχελάου 7, Παγκράτι, τηλ. 210 7230832.