O μεζές είναι κυρίως μια αφορμή να ανταμώσουμε γύρω από ένα τραπέζι με φίλους, για όσο κρατά ένα καραφάκι με ούζο, να γίνουμε μια παρέα που χαλαρώνει, που γελά, που ανοίγει την ψυχή της, που μοιράζεται. Αυτό ένιωσαν οι δύο φίλες Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Παυλάκη και έγραψαν το My Greek Meze.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που συγκεντρώνει τις πιο νόστιμες και γνωστές συνταγές μεζέδων που απολαμβάνουμε στη χώρα μας. Το βιβλίο περιέχει 65 αυθεντικές απλές συνταγές, που έρχονται από τα βάθη του χρόνου της ελληνικής παράδοσης, καμωμένες με καθημερινά υλικά που βρίσκουμε παντού και με πανεύκολες τεχνικές για όλους.
Το βιβλίο αυτό μάς καθοδηγεί βήμα βήμα, δίνοντάς μας παράλληλα πολύτιμες συμβουλές και προτείνοντας εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξουμε με τις πιο απλές κινήσεις τον μεζέ του Αιγαίου, τον μεζέ των βουνών, έτσι ακριβώς όπως τον απολαμβάνει η Ελλάδα από τον Βορρά έως τον Νότο της.
info
Εκδόσεις: Πεδίο, Σελίδες: 160, Τιμή: 17,90€. Το νέο βιβλίο μαγειρικής είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε να το παραγγείλετε online ΕΔΩ
Δείτε επίσης:
Ημερολόγιο κουζίνας: Μεζές ο ελεύθερος
Για τέλεια vegan mac ‘n’ cheese το μυστικό δεν κρύβεται στο τυρί!
Ο πιο εύκολος (και νόστιμος) τρόπος να μαγειρέψουμε το μπρόκολο