Ο Μάϊος είναι ο μήνας του street food. Από την Παρασκευή 6 Μαΐου, το Athens Street Food Festival ανάβει ξανά τους φούρνους του για να υποδεχτεί όλους τους foodies.

Το Athens Street Food Festival  θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ φέτος, αφού θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα τριήμερα, δηλαδή για όλες τις Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές του Μαΐου 6-8, 13-15, 20-22 και 27-29 Μαΐου.

To Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γεμίσει με μυρωδιές από τις πιο γευστικές συνταγές «φαγητού του δρόμου» από ολόκληρο τον κόσμο και με χιλιάδες foodies που θέλουν να τις δοκιμάσουν.

Όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση, η ποικιλία των γεύσεων, οι ιδέες και οι συνδυασμοί, οι γαστριμαργικές εκπλήξεις και οι αποκλειστικότητες κυριαρχούν φέτος στα μενού. Με ιδιαίτερες συνταγές από Μεξικό, Ιαπωνία, Κίνα, Βραζιλία, Τζαμάϊκα, Πολυνησία, Κορέα, Αργεντινή, Μέση Ανατολή, Ιταλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία και φυσικά Ελλάδα, το Athens Street Food Festival δεν θα αφήσει κανέναν πεινασμένο. Ανάμεσα στις πολλές επιλογές, υπάρχουν και vegetarian και vegan προτάσεις. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνει πάντα η μουσική, με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και parties! Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι: «με πάνω απο 400.000 επισκέπτες από το 2016, το Athens Street Food Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας αλλά και κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη την Αθήνα».

Σημειώνεται ότι το ASFF 2022 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Info:
Παρασκευή 17:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 01:00
Κυριακή 12:00 – 00:00

Eισιτήρια: 3 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: athensstreetfoodfestival.gr