Αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 6μ.μ και μετά το bar restaurant Buba της Κηφισιάς ανοίγει στο κοινό τις πόρτες του χαρακτηριστικού νεοκλασικού του κτιρίου για μια γιορτή γεμάτη έμπνευση και απώτερο στόχο μια συνολική αναζωογόνηση. Έπειτα από την επιτυχία του ανοιξιάτικου πρώτου Buba Night Market έρχεται η φθινοπωρινή εκδοχή μιας εκδήλωσης που θα τα έχει όλα: μουσική, street food, μόδα, τέχνη, πνευματισμό σε μια πολυεπίπεδη βραδιά.

Όσον αφορά στο φαγητό, η κουζίνα του Buba θα μετατραπεί για ένα απόγευμα σε καντίνα με πάγκους όπως αυτές που συναντάμε στα παζάρια της Νοτιοανατολικής Ασίας. Εκεί θα μπορεί κανείς να γευτεί από σαλάτα με κρύα διάφανα noodles, λαχανικά και χοιρινό και κλασικά πιάτα του εστιατορίου, αλλά και Buba Bloody Mary και άλλα cocktails σε προνομιακές τιμές street food.

Στα decks του Buba ένα απολαυστικό DJ set, οι Street Outdoors System. Παράλληλα, μια ομάδα από influencers, πρόσωπα της μόδας και άλλα μέλη της τοπικής κοινότητας θα διαθέτουν κομμάτια από τις συλλογές τους με επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, κοσμήματα και προϊόντα ομορφιάς σε χαμηλές τιμές. Μέρος των εσόδων θα δοθεί σε κοινωφελείς σκοπούς.

Παράλληλα, το Buba Night Market θα φιλοξενήσει και επιλεγμένα μικρά ελληνικά brands φέρνοντας στο προσκήνιο ταλαντούχους δημιουργούς που ενισχύουν την πιο ανήσυχη και ενδιαφέρουσα πλευρά της πόλης.

Τέλος, στο Buba Upstairs, το εντυπωσιακό πατάρι με τα δεκάδες ταϊλανδέζικα φανάρια στην οροφή, θα μπορεί κανείς μια μυστηριακή εμπειρία από πανάρχαιες μεθόδους πρόβλεψης.

info
Buba Bistrot Exotique, Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, τηλ. 210 6231151.