Το AQUA Carpatica από τα Καρπάθια Όρη, απέσπασε πρόσφατα 2 νέα βραβεία, ξεπερνώντας έτσι τις 100 διεθνείς διακρίσεις τόσο για την ποιότητά του όσο και για τη γεύση του. Συγκεκριμένα, το LovedByParents, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα βραβείων γονικής μέριμνας παγκοσμίως, βράβευσε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica με ;ένα χρυσό κι ένα ασημένιο βραβείο στα Loved By Parents awards, αφού πρώτα δοκιμάστηκε και ψηφίστηκε από τους γονείς.

Αναλυτικότερα, τα βραβεία που απέσπασε είναι τα εξής:

  • Best Children’s Drink για το AQUA Carpatica Kids Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Gold
  • Best Grocery Product 2024 για το AQUA Carpatica Kids Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Silver

Για τη διάκριση αυτή, ο κος Ιωάννης Βάλβης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η σύσταση του AQUA Carpatica, η απαλή, βελούδινη, και απολαυστική του γεύση επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, για τις νέες διεθνείς διακρίσεις των προϊόντων μας. Το να φτάσει ένα προϊόν τις +100 διακρίσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μας κάνει όλους περήφανους, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι & ζήλο να προσφέρουμε το AQUA Carpatica στους καταναλωτές σ’ όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται.»

Το Φυσικώς Ανθρακούχο Νερό AQUA Carpatica είναι το μοναδικό νερό στον κόσμο χωρίς νιτρικά ενώ το Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica έχει σχεδόν μηδενικά νιτρικά, κάτι που το καθιστά ιδανικό για τα βρέφη, τα παιδιά, τις εγκύους και τις θηλάζουσες.

Τα νερά AQUA Carpatica, είναι άριστης ποιότητας, πλούσια σε ασβέστιο και μαγνήσιο, η γεύση τους είναι ουδέτερη, απαλή, αναζωογονητική, κατάλληλα για εκείνους που προσέχουν την υγεία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βασίλης Λώλας, τηλ: 697 736 5229, info@in-touch.gr