Συνεχίζεται με επιτυχία ο γαστρονομικός θεσμός από τη MarBella Collection, «Greek Chefs Abroad: Ambassadors of Greek Cuisine», που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση συστήνει στο κοινό της πέντε διάσημους και βραβευμένους Έλληνες σεφ που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ως πρεσβευτές της Ελληνικής γεύσης. Η χρυσή πεντάδα των φετινών φιλοξενούμενων σεφ, περιλαμβάνει ονόματα με προσλαμβάνουσες και επιρροές από κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη.

Σε αυτό το πνεύμα, ο Γκίκας Ξενάκης συμμετείχε τον Ιούλιο στο MarBella Elix, ως hosting Chef στο εστιατόριο Pearl του MarBella Elix, εξηγεί στο video την ιδέα της μαγειρικής του προσέγγισης η οποία διαμορφώνεται μέσα από τους άξονες παράδοση-εξέλιξη.

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο διεθνές περιβάλλον, το γαστρονομικό φεστιβάλ Greek Chefs Abroad συνεχίζει και φέρνει στο επίκεντρο τάσεις και αξίες της ελληνικής κουζίνας. Ένα από τα κορυφαία γαστρονομικά pop up φεστιβάλ στην Ελλάδα που συστήνει κορυφαίους Έλληνες σεφ οι οποίοι διαπρέπουν στο εξωτερικό δίνει τώρα την σκυτάλη στις 24.7 στην Μαριάννα Λιβαδιτάκη στο MarBella Nido στην Κέρκυρα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το γαστρονομικό θεσμό και το πρόγραμμα https://www.MarBella.gr/events/greek-chefs-abroad-vol2/