Την απονομή των Χρυσών Σκούφων 2021 υποστήριξε η Kaiser για τέταρτη χρονιά.

Η Νο1 Pilsner μπίρα στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στην αγάπη της για τη γαστρονομία, απένειμε για ακόμη μια χρονιά το Βραβείο Κοινού 2021, στο εστιατόριο Apiri, στο Ηράκλειο Κρήτης, με τη σκυτάλη στην κουζίνα να έχουν οι σεφ Στέφανος Λαυρενίδης και Κώστας Αλατίκ.

Το φετινό μενού στο καθιερωμένο dîner de gala που ακολούθησε προς τιμήν των βραβευμένων, με τίτλο «Νέα Ελληνική Κουζίνα: Η Επανάσταση των Υλικών», επιμελήθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι. Στο dîner de gala συνέπραξε ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας, Αστέριος Κοστούδης, με την μπριγάδα του.

Η μεστή γεύση της Kaiser δεν θα μπορούσε να λείπει, μιας και η ίδια από φέτος μας καλεί ενεργά να γνωρίσουμε την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά, μέσα από την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων», παρουσιάζοντάς μας τοπικούς «θησαυρούς», μοναδικά προϊόντα που πολλοί ίσως δεν γνωρίζαμε ή δεν είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, μας υπενθυμίζει ότι η Kaiser δεν είναι απλά μια μπίρα.

Όπως δήλωσε και η Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Brand Manager της Kaiser: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε το θεσμό που αναδεικνύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Για ακόμη μια χρονιά, βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους με πηγαίο ταλέντο και εξαιρετικές δημιουργικές ικανότητες, καθώς η μπύρα Kaiser, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, συνοδεύοντας τις γευστικές αναζητήσεις μας με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητά της».

Δείτε επίσης:
Ένα νέο απολαυστικό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων ξεκινά!

Τα μυστικά του BBQ (BΙΝΤΕΟ)

Νέα τηλεοπτική καμπάνια από την Kaiser