Το Cove Paros, με μοναδική αισθητική και κυκλαδίτικη ομορφιά, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021, και να υποδεχτεί τους επισκέπτες σε ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου, έπειτα από μια απαιτητική χρονιά για τον τομέα του τουρισμού.

Αυτή τη νέα σεζόν, τη γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου επιμελείται ο Γκίκας Ξενάκης, λάτρης και δημιουργός της νέας ελληνικής κουζίνας, βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο Aleria, και αναγνωρισμένος ως Σεφ της Χρονιάς για το 2020, σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau.

Φέτος το καλοκαίρι, ρίχνει αγκυροβόλιο στη Νάουσα, συστήνοντας το εστιατόριο Raδa, όπου έχει σκοπό να επαναπροσδιορίσει τη νησιωτική γαστρονομική παράδοση, τιμώντας τις πρώτες ύλες, και τους θησαυρούς της κυκλαδίτικης γης. Το εστιατόριο βρίσκεται επάνω στην παραλία και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των καλοκαιρινών γεύσεων, τόσο τις μεσημεριανές όσο και τις βραδινές ώρες.

Ο Βασίλης Κυρίτσης, συνιδιοκτήτης και bartender του κορυφαίου The Clumsies, έρχεται για να κάνει τις στιγμές των επισκεπτών ακόμη πιο απολαυστικές και αξέχαστες. Με ένα αξεπέραστο custom made μενού και προτάσεις σε signature cocktails και premium spirits, σπιτικά υλικά, πρωτότυπα virgin cocktails και δροσιστικούς χυμούς, ολοκληρώνει τη γαστρονομική εμπειρία των φιλοξενούμενων του ξενοδοχείου, με φόντο το κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα.

«Ανυπομονούμε όλοι πολύ για τη φετινή σεζόν στο νησί», δήλωσε σχετικά η κα. Γιούλη Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτρια του Cove Paros. «Η αρχιτεκτονική αισθητική και οι αξίες που χαρακτηρίζουν ολόκληρη την ομάδα του Cove Paros, έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη ζεστή ατμόσφαιρα, τη φιλόξενη διάθεση και την αγάπη για το νησί της Πάρου και τις παραδόσεις του. Ένας boutique προορισμός που στόχο έχει να συστήσει την αυθεντική τοπική κοινότητα σε high profile επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μια αξεπέραστη εμπειρία σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, που σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για τον ελληνικό τουρισμό, έπειτα από την απαιτητική προηγούμενη σεζόν».

Δείτε επίσης:

«Barbarossa»: από την Πάρο στο Μπόντρουμ της Τουρκίας

Η Πάρος ετοιμάζεται να γίνει το πρώτο νησί της Μεσογείου χωρίς πλαστικά

Ούτε 1, ούτε 2 αλλά 27 κυκλαδίτικα τυριά