Το Public Café Restaurant έχει νέες γευστικές προτάσεις, αυτή τη φορά από τη Μήλο, που ολοκληρώνουν το γευστικό ταξίδι στις κουζίνες των κυκλαδίτικων νησιών.

Έως τις 15 Ιουνίου λοιπόν, η δραστήρια ομάδα του «Delicious Milos» φέρνει γεύσεις που κρατούν ζωντανή τη γευστική παράδοση της Μήλου, αναδεικνύοντας τη γαστρονομία της με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Το ειδικό μενού στολίζεται από πιταράκια Μήλου, τα παραδοσιακά τυροπιτάκια με γέμιση από κεφαλοτύρι, που παράγεται στο νησί, κρεμμύδι και φρέσκο δυόσμο, φλαουνάκια Μήλου, τα διάσημα χορτοπιτάκια με φρέσκα χόρτα του νησιού και σταφίδες, μοσχαράκι κοκκινιστό με κρέμα ξινομυζήθρας και για επιδόρπιο παγωτό βανίλια με γλυκό κουφέτο.

Σημειώνεται ότι τα πιταράκια και τα φλαουνάκια ετοιμάζονται από την ομάδα του Delicious Milos στο νησί και ταξιδεύουν φρέσκα-φρέσκα για την Αθήνα.

Η ιστορία του Delicious Milos γράφεται από τις… παρέες: μια ομάδα νέων ανθρώπων, επιχειρηματίες της εστίασης στη Μήλο, αποφάσισε να αναδείξει και να διατηρήσει ζωντανή την τοπική γαστρονομία και τα κατάφερε. Στόχος τους το νησί να κατοχυρώσει τη θέση που του αξίζει στη λίστα των ελληνικών γαστρονομικών προορισμών, αφού διαθέτει ιστορία, προϊόντα, πολιτισμό, συνταγές, όρεξη και πάθος.

Το Public Café Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, ενώ είναι ανοικτό και το Σάββατο. Ο εξωτερικός χώρος προσφέρεται για την ομορφότερη θέα του κέντρου της Αθήνας, ενώ είναι και το μοναδικό σημείο που επιτρέπεται το κάπνισμα.

info
Public Συντάγματος, Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα, τηλ. 210 3239101.