Από τις αρχές Ιουνίου τα ΑΣΤΕΡΙΑ Γλυφάδας ακτινοβολούν και πάλι. Με την ολοκλήρωση ανάπτυξης του εμβληματικού έργου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το ξενοδοχείο One and Only Aesthesis, ξεκινά η νέα εποχή της λειτουργίας του. Θα μας συστήσουν ξανά το μεγαλείο των δεκαετιών ’50 και ’60, ενώ παράλληλα θα αναβιώσει η διάσημη πλαζ, θα δημιουργηθεί μια νέα πισίνα καθώς και εστιατόρια, μπαρ και χώροι εκδηλώσεων, τέχνης και πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, δυο νέα εστιατόρια, το Bungalow 7 και το Balux Family θα αρχίσουν να υποδέχονται τους επισκέπτες τους από αρχές Ιουνίου. Το μενού υπογράφει ο chef Ντίνος Φωτεινάκης, ο οποίος δίνει έμφαση στις δυνατές γεύσεις και στα μεσογειακά υλικά.

Το Bungalow 7 θα λειτουργεί όλη την ημέρα, και το μενού θα διαφοροποιείται ανάλογα με την ώρα. Θα μπορεί κανείς να απολαύσει από φρέσκο ψάρι και θαλασσινά μέχρι ασιατικές finger food προτάσεις και premium κοπές σε συνδυασμό με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Το Balux Family θα είναι ο προορισμός για όλη την οικογένεια, ο οποίος θα περιλαμβάνει δυο παιδότοπους και θα σερβίρει comfort Μεσογειακή Κουζίνα.

Παράλληλα, στο εστιατόριο Ark, που δεν σταμάτησε να λειτουργεί κατά την ανάπλαση του συγκροτήματος, o Γιάννης Μπαξεβάνης θα συνεχίζει να δημιουργεί πιάτα ελληνικής κουζίνας.

Όσο για την ιστορική ακτή, θα γεμίσει ξανά ζωή με τις vintage ομπρέλες, τις άνετες ξαπλώστρες και τις σύγχρονες ανέσεις. Δίπλα στην πισίνα, το Pool Bar θα δροσίζει τους λουόμενους κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ οι επισκέπτες θα πίνουν το ποτό τους παρέα με απολαυστικά εδέσματα και σούσι.