Πολλές φορές η πίεση της δουλειάς δημιουργεί εντάσεις μεταξύ των συνεργατών, ωστόσο το παρακάτω παράδειγμα που συνέβη σε εστιατόριο στη Νότια Κίνα «ξεφεύγει» από τα συνηθισμένα.

Συκεκριμένα, μέλος του προσωπικού της κουζίνας και ο ντελιβεράς  του εν λόγω εστιατορίου στη νότια Κίνα πιάστηκαν στα χέρια κάτι που βιντεοσκοπήθηκε και από κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο που κατεγράφη στις 30 Οκτωβρίου σε κατάστημα στην επαρχία Φουτσιάν, δείχνει τον ντελιβερά να διαμαρτύρεται για το γεγονός πως οι παραγγελίες του είχαν καθυστερήσει να του παραδοθούν. «Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω για τις παραγγελίες 73 και 75;» άρχισε να φωνάζει, όταν ένας άντρας με μαύρο μπλουζάκι έτρεξε έξω από την κουζίνα και έριξε πάνω του το γουόκ που κρατούσε.

Στη συνέχεια, ο θυμωμένος ντελιβεράς πήρε το γουόκ και το χτύπησε επανειλημμένα πάνω σε έναν πάγκο, ενώ ο μαυροφορεμένος υπάλληλος από το προσωπικό, εμφανίστηκε ξανά και τον κλώτσησε. Από ό,τι φαίνεται ο ντελιβεράς περίμενε πάνω από 20 λεπτά στο εστιατόριο για να παραλάβει τις παραγγελίες, κάτι που θα επηρεάζε τον μισθό του. Τελικά, το εστιατόριο τον αποζημίωσε με 4.000 γουάν (γύρω στα 513 ευρώ), ως ιατρική αμοιβή.

Δείτε επίσης:
Ο Μποτούρα προτείνει μέτρα για τα εστιατόρια στην Ιταλία

Ντόναλντ Τραμπ: «Η Νέα Υόρκη είναι πόλη – φάντασμα, τα εστιατόρια πεθαίνουν»

Κορωνοϊός: Κλείνει η εστίαση σε Γερμανία και Γαλλία