Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 21/10
Μακαρονάδα με σπανάκι, ταχίνι και αμύγδαλα
απλό και ιδιαίτερο πιάτο με το ταχίνι να δίνει στη μακαρονάδα μοναδική νοστιμιά.

Τρίτη 22/10
Αρωματικά κεφτεδάκια με κρέμα φέτας και γραβιέρα
Το αγαπημένο φαγητό όλης της οικογένειας, τα κεφτεδάκια, ζουμερά και τυρένια. Δηλαδή, ακαταμάχητα.

Τετάρτη 23/10
Vegan σουβλάκι με μανιτάρια, πιπεριές και γουακαμόλε
Αυτό το πρωτότυπο σουβλάκι είναι και νηστίσιμο και vegan, οπότε το καταναλώνουμε άφοβα και χωρίς τύψεις.

Πέμπτη 24/10
Φασόλια χάντρες με χωριάτικο λουκάνικo
Νόστιμο και πληθωρικό πιάτο με φασόλια και λουκάνικα, που ταιριάζει γάντι στο καθημερινό τραπέζι.

Παρασκευή 25/10
Λεμονάτο κοτόπουλο στον φούρνο με πράσο
Ένα απλό κοτόπουλο ψήνεται πολύ ωραία στο φούρνο μαζί με τα πράσα. Αρωματίζουμε με λεμόνι και δεντρολίβανο και συνοδεύουμε με μια δροσερή σαλάτα. Μεταμορφώνουμε το καθημερινό τραπέζι.

Σάββατο 26/10
Ρεβιθάδα με χταπόδι
Ένα χορταστικό και ιδιαίτερο φαγητό, που συνδυάζει θαλασσινά και όσπρια.

Κυριακή 27/10
Αρνάκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα για αρχάριους
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μας δείχνει πώς να μελώσουμε εύκολα και γρήγορα το αρνάκι στην κατσαρόλα κι ας είμαστε πρωτάρηδες.

Λεμονάτος πουρές φούρνου
Ο Γκίκας Ξενάκης μεταμορφώνει την πατάτα σε έναν ιδιαίτερο πουρέ φούρνου με τα αρώματα του λεμονιού και του σχοινόπρασου.

Σοκολατόπιτα με καρύδια και επικάλυψη σάλτσας σοκολάτας
Ζουμερή και απίστευτα λαχταριστή σοκολατόπιτα με καρύδια, που σερβίρετε με σάλτσα σοκολάτας και αν θέλετε με μία μπάλα παγωτό.