Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 4/11
Νιόκι με μανιτάρια, βούτυρο και πάπρικα
Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει νιόκι με μανιτάρια. Ένα νόστιμο πιάτο με αέρα Ιταλίας που μπορεί να σερβιριστεί στο καθημερινό τραπέζι αλλά κι ως ορεκτικό σε ένα κυριακάτικο γεύμα.

Τριτη 5/11
Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες και κόκκινες πιπεριές
Ετοιμάζουμε μπουτάκια κοτόπουλου στον φούρνο με πατάτες και κόκκινες πιπεριές. Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι. Συνοδεύουμε με γιαούρτι.

Τετάρτη 6/11
Τραχανοκεφτέδες
Εναλλακτικοί κεφτέδες με τραχανά, γιαούρτι, τυρί και μυρωδικά, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Πέμπτη 5/11
Ροβίτσα με μαραθόριζα και τζίντζερ
Μαγειρεύουμε αυτό το ιδιαίτερα νόστιμο όσπριο, που δεν θέλει πολύ μούλιασμα, με το ξεχωριστό άρωμα της μαραθόριζας και την πιπεράτη γεύση του τζίντζερ.

Παρασκευή 8/11
Παραδοσιακό χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Μια κλασική και αγαπημένη συνταγή με χταπόδι για να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας…

Σάββατο 9/11
Πανσέτες με ρετσίνα, μουστάρδα και δεντρολίβανο
Η ρετσίνα, το ξεχωριστό αυτό ελληνικό κρασί, δεν είναι ιδανικό μόνο για να συνοδεύσετε τους μεζέδες σας αλλά και για να δώσει ωραία γεύση στο φαγητό, όπως αυτές οι κρασάτες πανσέτες.

Κυριακή 10/11
Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος γιουβέτσι
Το κλασικό φαγητό του κυριακάτικου τραπεζιού, το γιουβέτσι, φτιαγμένο αυτή τη φορά με μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο.

Φέτα σαγανάκι με σάλτσα πιπεριάς
Η φέτα μπαίνει στο τηγάνι και γίνεται το απόλυτο συνοδευτικό για τους μεζέδες, το κρασί ή μια παγωμένη μπίρα.

Μηλόπιτα με κανέλα
Φτιάξτε αυτή την απλή και εύκολη μηλόπιτα με άρωμα κανέλας και θα γίνει το αγαπημένο σας συνοδευτικό του καφέ ή του απογευματινού τσαγιού σας!