Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 23/6
Χοιρινή τηγανιά με τηγανητές πατάτες
Ενα γρήγορο και εύκολο φαγητό που με λίγες προσθήκες μπορεί να γίνει αγαπημένο μας! Eξάλλου, η χοιρινή τηγανιά με τηγανητές πατάτες είναι από τις πιο αγαπητές επιλογές μικρών και μεγάλων.
Τρίτη 24/6
Μελιτζάνες παπουτσάκια με απάκι και ξηρό ανθότυρο
Μελιτζάνες παπουτσάκια σε μία παραλλαγή με απάκι και ξηρό ανθότυρο. Αυτό το πιάτο κάνει το καλοκαίρι νοστιμότερο.
Τετάρτη 25/6
Μοσχαράκι ραγού με πατάτες
Το κοκκινιστό μοσχαράκι ταιριάζει τέλεια με τις πατάτες, ειδικά αν ακολουθήσετε αυτήν τη γευστική συνταγή για ραγού. Ιδανική και για καθημερινό τραπέζι αλλά και για κυριακάτικη οικογενειακή μάζωξη.
Πέμπτη 26/6
Σκιουφιχτά μακαρόνια με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας
Τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι τόσο γευστικά και αρωματικά, ώστε προσθέτετε στο φαγητό ακόμη και το νερό στο οποίο τα μουλιάζετε. Πολύ γεύση θα δώσει και το λάδι τρούφας, κάνοντας αυτό το πιάτο με ζυμαρικά κατάλληλο και για γιορτινό τραπέζι.
Παρασκευή 27/6
Ρεβίθια σαλάτα µε ταχίνι και πικάντικο θράψαλο
Φτιάχνουμε ζεστή σαλάτα με ρεβίθια µε ταχίνι και πικάντικο θράψαλο. Νηστίσιμη και απολαυστική για κάθε ημέρα.
Σάββατο 28/6
Σολομός στο «πακέτο» με λαχανικά και μυρωδικά
Κάνουμε τον σολομό «πακέτο» και τον ψήνουμε με λαχανικά και μυρωδικά, που του χαρίζουν υπέροχη γεύση. Η προσθήκη της κρέμας γάλακτος θα σας δώσει μία πλούσια και γευστική σάλτσα.
Κυριακή 29/6
Κοτόπουλο πετάλι στον φούρνο μπριάμ
Ζουμερό κοτόπουλο στο φούρνο σε κοπή πεταλούδα και μαγειρεμένο με τα κλασικά και αγαπημένα καλοκαιρινά υλικά του μπριάμ. Νόστιμο, θρεπτικό και light ότι πρέπει για το καθημερινό αλλά και για το κυριάτικο τραπέζι των διακοπών μας.