Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 3/6
Μπακαλιάρος μπιάνκο
Αυτός ο μπακαλιάρος μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με πατάτες, λευκό κρασί και χυμό λεμόνι και γίνεται νοστιμότατος και πολύ χορταστικός!

Τρίτη 4/6
Σαλάτα ζυμαρικών με κοτόπουλο
Τις μέρες που δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, ετοιμάζουμε μια πανεύκολη σαλάτα ζυμαρικών με φιλέτο κοτόπουλο και καλαμπόκι. Την ξεχωριστή γεύση δίνουν τα φρέσκα μυρωδικά και το dressing γιαουρτιού. Εύκολο και νόστιμο πιάτο που μπορείτε να μεταφέρετε και στο γραφείο ή στο σχολείο των παιδιών.

Τετάρτη 5/6
Κοκκινιστό τουρλού με ρεβίθια
Συνδυάζουμε το νοστιμότατο τουρλού με τα θρεπτικά ρεβίθια και έχουμε ένα χορταστικό φαγητό κατσαρόλας που θα χαρούμε αυτό το καλοκαίρι.

Πέμπτη 6/6
Πιπεριές κέρατο τεμπούρα γεμιστές με κιμά
Ένα ιδιαίτερο και νόστιμο μεζεδάκι που συνδυάζει τις πιπεριές με τον κιμά. Δείτε εδώ με ποιο κρασί ταιριάζει.

Παρασκευή 7/6
Εύκολη τάρτα σαν πίτσα

Λαχταρήσατε πίτσα αλλά δεν θέλετε να παραγγείλετε ούτε να ταλαιπωρηθείτε με πολλά πολλά στην προετοιμασία; Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας.

Σάββατο 8/6
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι και σάλτσα γιαουρτιού – άνηθου
Σε αυτή τη συνταγή γεμίζουμε κολοκυθοανθούς με ρύζι και λαχανικά και συνοδεύουμε το καλοκαιρινό αυτό πιάτο με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού.

Κυριακή 9/6
Κόκορας με σάλτσα πιπεριάς και φασολάκια
Μια γευστική συνταγή για όσους αγαπούν το πάντρεμα των λαχανικών με το κοτόπουλο.

Για ορεκτικό
Σαλάτα με πεπόνι, φέτα και βασιλικό
Μια δροσερή και άκρως καλοκαιρινή σαλάτα που ξεχειλίζει γεύση και αρώματα από το πεπόνι και τον βασιλικό. Συνοδεύεται τέλεια με μπαγκέτα και βούτυρο βασιλικού.

Για επιδόρπιο
Σιροπιαστό ραβανί
Μα τι ραβανί είναι αυτό! Αφράτο, ζουμερό, με το αρωματικό σιρόπι του, σκέτος αφρός! Λάμπρος Βακιάρος γκαραντί! Το παγωτό μόνο του λείπει!