Οι λουκουμάδες είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά αλλά και πιο αγαπημένα γλυκά των Ελλήνων, με μακρά ιστορία. Τους προσέφεραν για πρώτη φορά στους νικητές των Ολυμπιακών αγώνων και έκτοτε συνοδεύουν τους Έλληνες σε κάθε γιορτή! Το μέλι και η κανέλα ταιριάζουν υπέροχα με το αγαπημένο γλυκό.

Το 2004 ο Ελληνικής καταγωγής Παντελής Σιούνης ανοίγει το πρώτο κατάστημα Mr Puffs στον Καναδά, θέλοντας να δώσει μια πιο μοντέρνα προσέγγιση στο παραδοσιακό ελληνικό γλυκό. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 25 καταστήματα σε Καναδά και Αμερική με πλάνο ανάπτυξης να διπλασιαστούν έως τέλος του 2021. Οι λουκουμάδες του συνοδεύονται από ό,τι υλικά μπορούμε να φανταστούμε, όπως σταγόνες σοκολάτας, maple cream, peanut butter, πραλίνα σοκολάτας και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Πέρα από τους λουκουμάδες, θα βρείτε παγωτά, Milkshakes, καφέ και το περίφημο Mount Olympus (παγωτό με λουκουμάδες Mr. Puffs).

Παράλληλα, υπάρχουν vegan επιλογές και light προτάσεις για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους. Η συνταγή για τους λουκουμάδες Μr. Puffs είναι με αγνά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και ιδανική για vegan επιλογές. Επίσης, το παγωτό είναι soft serve με φρέσκο γάλα και χωρίς ζάχαρη και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι που το προσφέρουν dipped and rolled, δηλαδή βουτηγμένο σε μία από τις εννέα επιλογές σοκολάτας και ρολαρισμένο σε άλλες δυνατές γευστικές προτάσεις όπως kitkat, Smarties, Oreo και άλλες εκπληκτικές γεύσεις.

To πρώτο κατάστημα Mr. Puffs στην Ελλάδα αναμένεται να ανοίξει στη Γλυφάδα (Μεταξά 30 & Ζησιμοπούλου 12) στα τέλη Ιουλίου, ενώ υπάρχει προγραμματισμός για τουλάχιστον άλλα 12 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιωτική χώρα μέσα στην επόμενη τριετία.

Δείτε επίσης:
Σιρτζίρτζουλα: Oι «μεθυσμένοι» λουκουμάδες της Κεφαλονιάς

Φουσκάκια και λουκμούδια: λουκουμάδες made in Greece

Αλμυροί λουκουμάδες με φέτα και θυμαρίσιο μέλι