Σάλο προκάλεσε η στάση εστιατορίου του Μιλγουόκι που δεν εξυπηρέτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς και το καθοριστικό καλάθι του Έλληνα φόργουορντ. Ήταν τόσο μεγάλος ο σάλος που δημιουργήθηκε μάλιστα που το εστιατόριο BelAir Cantina υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση και να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του απέναντι στον τοπικό ήρωα του Μιλγουόκι.

giannis

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πελάτης του εστιατορίου ανήρτησε μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία στο πίσω μέρος φαίνεται ο Αντετοκούνμπο να περιμένει για ένα τραπέζι μαζί με την κοπέλα του.

«Μόλις είδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περιμένει για τραπέζι επί 10 λεπτά και κανείς να μην τον εξυπηρετεί. Ο τύπος μόλις κέρδισε έναν αγώνα playoff για το Μιλγουόκι. Εξυπηρετήστε τον» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Όπως σημειώνουν, πάντως, αμερικανικά ΜΜΕ το να περιμένει κανείς στο συγκεκριμένο εστιατόριο είναι συνηθισμένο θέαμα ακόμα και τις καθημερινές.

antetokounmpo

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε πάντως το εστιατόριο BelAir εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ζητάμε συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να δώσουμε ένα τραπέζι έγκαιρα στον Γιάννη όπως θα ελπίζαμε. Η μεγάλη νίκη των Μπακς χάρη στο καλάθι του και η μεγάλη εμφάνιση της ομάδας σε συνδυασμό με τον ανοιξιάτικο καιρό έστειλε δεκάδες ανθρώπους στο κατάστημά μας για να γιορτάσουν και έτσι είχαμε ουρές. Νιώθουμε τιμή που μας επέλεξε για το εορταστικό του γεύμα και ευχόμαστε να μπορούσαμε να τον είχαμε εξυπηρετήσει κατάλληλα. Τον περιμένουμε την Πέμπτη μετά την επόμενη νίκη των Μπακς και θα του έχουμε κρατήσει τραπέζι. Για να βγάλουμε και κάτι καλό από αυτό αν οι Μπακς κερδίσουν την Πέμπτη, τότε ολόκληρη την Παρασκευή θα δίνουμε ένα δωρεάν τάκο στους οπαδούς των Μπακς σε όλα τα μαγαζιά μας».

Να ηρεμήσει τα πνεύματα επιχείρησε, τέλος, η φίλη του Γιάννη Αντετοκούνμπο η οποία στο Twitter της είπε ότι «όλα είναι καλά, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και για τη στήριξή σας» κάνοντας mention το εστιατόριο.