Κέρινα ομοιώματα έχουμε δει, ζαχαρένια πρώτη φορά βλέπουμε. Και ειλικρινά δεν ξέρουμε αν θέλουμε να αντικρίσουμε άλλους celebrities στη γλυκιά τους εκδοχή, καθώς το ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν ακόμα στοιχειώνει τα όνειρά μας.

Πρόκειται για δημιούργημα της ζαχαροπλάστη, Debbie Wingham, η οποία -για κάποιο λόγο- αποφάσισε ότι ο κόσμος δεν είχε αρκετές Καρντάσιαν και έτσι έφτιαξε μία ακόμη. Η ομοιότητα είναι πραγματικά εντυπωσιακή -εώς και τρομακτική-, όπως μπορούμε να δούμε και στις ζουμαρισμένες φωτογραφίες του κέικ. Η αλήθεια είναι βέβαια πως όπως αποκάλυψε η ίδια, το γλυκό δεν είναι πιστή αντιγραφή της διάσημης ριάλιτι σταρ, αλλά μίας κοπέλας που της μοιάζει απίστευτα. «Υπάρχει μόνο μία Κιμ Καρντάσιαν», σχολίασε η ζαχαροπλάστης.

Για να πετύχει τα ακριβή χαρακτηριστικά χρησιμοποιήσε ζαχαρόπαστα, ενώ φρόντισε να κάνει και το απαραίτητο contouring χρησιμοποιώντας βρώσιμες πούδρες. Το σώμα της είναι φτιαγμένο από 85 κουτιά δημητριακών από ρύζι, πάνω από 30.000 μίνι marshmallows και 15 κιλά φοντάν. Η Debbie χρησιμοποίησε επίσης διαμάντια Cartier αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να διακοσμήσει κατάλληλα το εν λόγω κέικ, το οποίο μάλιστα πήρε 10 μέρες για να ολοκληρωθεί. Μα καλά δεν είχε χαλάσει μέχρι τότε; Απορίες που έχουμε και εμείς…