Έχουμε δει κατά καιρούς πολλά εστιατόρια να δοκιμάζουν διάφορα τρικ ώστε να γίνουν πιο γνωστά και τελικά να προσελκύσουν και περισσότερους πελάτες.

Άλλα υποχρεώνουν τις σερβιτόρες να φορούν αποκαλυπτικά ρούχα (βλ. Hooters), και άλλα ακολουθώντας πιο mainstream και φυσιολογικές στρατηγικές, όπως τον μπουφέ με unlimited κατανάλωση τις Κυριακές, το happy hour ή κερνώντας το γλυκό και το ποτό στο αγιοβαλεντίνικο τραπέζι για δύο.

Όμως, το εστιατόριο Gopi Bhojnalaya, που βρίσκεται στη Τζαϊπούρ, πόλη της Ινδίας, είχε μια διαφορετική ιδέα. Δεν δέχεται στα τραπέζια του άντρες πελάτες αν δεν συνοδεύονται από κάποια γυναίκα.

Αν το φαγητό είναι καλό (σημαντική προϋπόθεση), αυτός ο «κανόνας» μπορεί να κάνει το εστιατόριο πόλο έλξης για τα ζευγάρια της πόλης που θέλουν να βγουν για φαγητό και τελικά να γίνει γνωστό «ζευγαρομάγαζο» και στέκι.

Όμως, κάτι που μπορεί να μην σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες είναι ότι μπορεί κάποιοι υποψήφιοι πελάτες να θέλουν να βγουν αντροπαρέα, ή να μην μπορεί το ζευγάρι τους ή κάποια γυναίκα φίλη τους να τους συνοδέψει, και τελικά να προτιμήσουν κάποιο άλλο μέρος για να δειπνήσουν.

Ακόμα πιο σοβαρή τροπή θα ήταν να κατηγορηθεί η επιχείρηση για μεροληψία κατά των αντρών και ότι δεν υποστηρίζει την ισότητα των δύο φίλων, μιας και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ισχύει ο ίδιος κανόνας και για τις γυναίκες. Δηλαδή να μην μπορούν να καθίσουν στο μαγαζί αν δεν συνοδεύονται από κάποιον άντρα. Που μάλλον δεν πρέπει να ισχύει, αφού δεν έχει γίνει καμία σχετική αναφορά.

Σίγουρα έχει γίνει κάποιος ντόρος, αφού μαθαίνουμε μια τέτοια πληροφορία για ένα μικρό εστιατόριο της μακρινής Τζαϊπούρ.

Όλα ξεκίνησαν από το tweet της Harshita Sharma, η οποία ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με τη θεατρική προβληματισμένη έκφραση και έγραψε σε χιουμοριστικό ύφος:

«Ο μοναδικός λόγος που αυτός ο άντρας με έφερε εδώ για dal roti (πίτες από αλεσμένη φακή και σιτάλευρο) είναι ότι οι άντρες μπορούν να μπουν στο μαγαζί μόνο με τη συνοδεία γυναικών».

Δείτε επίσης:

TikTok: Αρτοποιός αποκαλύπτει το παράξενο μυστικό του για τα brownies

TikTok: Το viral βίντεο δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο να ζεστάνεις μία πίτσα

Το μανιτάρι γίγας είναι το τελευταίο trend του TikTok