Μπέργκερ έμεινε ανέπαφο μετά από πέντε χρόνια; Και όμως έγινε ή μάλλον ξανάγινε.

Η ιστορία έχει ως εξής: Μια Αμερικανίδα πριν από πέντε χρόνια περίπου αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα αφήνοντας για χρόνια ένα μπέργκερ στο ντουλάπι της. Ο λόγος για τη Μέγκαν Κόντρεϊ από την Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που αγόρασε δύο μπέργκερ και μια μερίδα πατάτες από αλυσίδα fast food τον Νοέμβρη του 2017.

Αφού έφαγε το ένα, άφησε το άλλο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και το ξέχασε εκεί. Όταν μετά από κάποιες μέρες το βρήκε ξεχασμένο είδε ότι δεν είχε χαλάσει. Έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα, για να δει πόσο καιρό θα μείνει το μπέργκερ «σαν καινούργιο».  Έγραψε την ημερομηνία της αγοράς στη συσκευασία του μπεργκερ και το έβαλε στο ντουλάπι.

Όπως ήταν αναμενόμενο το μπέργκερ ξεχάστηκε και τυχαία πριν από έναν μήνα, η όταν η Μέγκαν τακτοποιούσε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του σπιτιού της μετά τις γιορτές το «ανακάλυψε» ξανά. Ανοίγοντας τη συσκευασία, με μεγάλη έκπληξη είδε ότι πάνω από τέσσερα χρόνια το μπέργκερ είχε γίνει σκληρό σαν πέτρα, αλλά φαινόταν το ίδιο φρέσκο όπως όταν το είχε αγοράσει. Τα ψωμάκια και το μπιφτέκι αλλά και το τυρί παρέμεναν ανέπαφα, χωρίς να έχουν σημάδια μούχλας. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στα social media αφήνοντας το κοινό άναυδο.

Δείτε επίσης:
Το τέλειο τρικ για ζουμερά μπέργκερ (video)

Πόσο κοστίζει το πιο ακριβό μπέργκερ στον κόσμο;

Το μπέργκερ το σωστό. Μυστικά για άπαιχτο σπιτικό μπέργκερ