Με ανανεωμένο και εξαιρετικά γευστικό μενού το ιαπωνικό εστιατόριο Izakaya, γράφει φέτος νέα σελίδα στην ιστορία του, συνδυάζοντας άριστα τη διασκέδαση με τη γαστρονομία σε έναν χώρο διακοσμημένο με ξεχωριστές πινελιές, με χαλαρό mood και μουσικές σε υψηλά ντεσιμπέλ. Ο χώρος, η ατμόσφαιρα, το μενού, τα signature cocktails, μας ταξιδεύουν στην Άπω Ανατολή. Από τις ανθισμένες κερασιές και το μάρμαρο μέχρι το ξύλο και το γυαλί, η διακόσμηση είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή.

Σε πρώτο πλάνο η ανοιχτή κουζίνα με τους Γρηγόρη Μυρσιάδη, Σωτήρη Λίτσα και την ομάδα τους να εκτελούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μενού που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Οι γεύσεις συνδυάζουν με τον πιο ανατρεπτικό και γευστικό τρόπο την ιαπωνική κουζίνα με τις ελληνικές πρώτες ύλες.

Οι γεύσεις δένουν αρμονικά με τα signature cocktails του βραβευμένου bartender Μανώλη Λυκιαρδόπουλου, καθώς και με την αξιόλογη λίστα κρασιών, που περιλαμβάνει περισσότερες από 80 ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και τη μικρή γκάμα επιλογών σάκε.

Το fusion εστιατόριο, Izakaya, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του τις εντυπώσεις κι έχοντας κατακτήσει πλέον ξεχωριστή θέση στον γαστριμαργικό χάρτη της Αθήνα, στο φετινό μενού έχει εντάξει και νέα πιάτα όπως: sando με κοτόπουλο, surf n tufa gyoza, donburi με ψητή πάπια, nori taco maguro, Tropical brûlée, ενώ σταθερή αξία έχουν τα mini burgers, η maguro soba salad, τα rolls και πολλά ακόμα πιάτα που καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία.

Πίσω από το πετυχημένο εγχείρημα βρίσκονται οι Γιάννης Μωράκης, Πέτρος και Πάτροκλος Πιτσιλής, Πέτρος Απαλάκης και ο Μιχάλης Ανδρούτσος, με οικοδεσπότη τον αλέγκρο Γιώργο Μακρυγιάννη και manager τον Μίμη Άρεφ. Ο χώρος είναι ανοιχτός από τις 7 το απόγευμα, Τρίτη με Σάββατο για όσους αγαπούν την ιαπωνική κουζίνα, θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους και να ανεβάσουν «μουσικούς» παλμούς.

info
Λουκιανού 8, Κολωνάκι, τηλ. 210 7257776