Η έξοδος για φαγητό είναι μια μοναδική εμπειρία που θέλεις να μοιραστείς με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσεις όμορφα σε ένα ωραίο περιβάλλον και φυσικά να φας καλό και ποιοτικό φαγητό. Τι θα έλεγες αν μπορούσες να φας με την παρέα σου σε ένα από τα πιο hot εστιατόρια της Αθήνας ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, βασισμένο στα ντόπια προϊόντα της ελληνικής γης και μάλιστα σε αρκετά προνομιακή τιμή;

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα πράξη χάρη στην ενέργεια Around the table της Mastercard® , η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Και φέτος ο μήνας Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στο καλό ελληνικό φαγητό. 40 αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας σχεδιάζουν ειδικά menus με τοπικά υλικά που δεν ξεπερνούν τα 40€/ άτομο, αποκλειστικά για κατόχους καρτών Mastercard®, έως τις 30 Νοεμβρίου.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η ελληνική κουζίνα, τα φρέσκα καλούδια της εποχής και η νοστιμιά στα πιάτα. Και όλα αυτά βέβαια γίνονται ακόμη πιο απολαυστικά όταν τα μοιράζεσαι με την παρέα σου, σε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, είτε έπειτα από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, είτε το Σαββατοκύριακο που έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου. Ποιοτικός χρόνος με αγαπημένα πρόσωπα σε ευχάριστα περιβάλλοντα με καλό φαγητό: τι άλλο να ζητήσεις για να γεμίσεις τις ημέρες σου όμορφες στιγμές, υπέροχα αρώματα και λαχταριστές γεύσεις;

 

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Around the Table

40 από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας συμμετέχουν στο Around the table με menus ειδικά διαμορφωμένα με βάση τα τοπικά υλικά και έμπνευση από την ελληνική κουζίνα, αναδεικνύοντας τις βιώσιμες πρακτικές της εντοπιότητας και της εποχικότητας. Πρόκειται για τα πιο hot μαγαζιά του αθηναϊκού τοπίου, περιλαμβάνοντας μία ευρεία γκάμα γεύσεων, από το ατμοσφαιρικό Roof Garden του Εlectra Metropolis και τη νεοταβέρνα Ρόζ Πάνθηρας με τα ελληνικά πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση, μέχρι το σύγχρονο Ελληνικό μεζεδοπωλείο Dopios και το πολύχρωμο Dear Manouka με την πρωτοπόρα funky fusion κουζίνα.
Είτε έχεις πάει σε αυτά τα εστιατόρια και θέλεις να τα συστήσεις στους φίλους σου, είτε θέλεις να τα γνωρίσεις και να δοκιμάσεις την κουζίνα τους για πρώτη φορά, το Around the table σού δίνει την ευκαιρία να το κάνεις! Μπορείς να δεις τον πλήρη κατάλογο των εστιατορίων, τα μενού τους, τις τιμές και τη διαθεσιμότητα στην πλατφόρμα του aroundthetable.gr.

Πώς μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις στην ενέργεια;

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είσαι κάτοχος Mastercard®. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι απλή. Για να κλείσεις τραπέζι, απλώς μπαίνεις στο aroundthetable.gr, επιλέγεις το εστιατόριο που προτιμάς και κλείνεις τη θέση σου, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, για να απολαύσεις τα πιο viral πιάτα της πόλης και να μοιραστείς την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία με τους φίλους σου!

Θα χρειαστεί να βιαστείτε, όμως, καθώς πολλά εστιατόρια έχουν ήδη γίνει sold out.

Περισσότερα στο aroundthetable.gr