Μετά από 5 χρόνια καριέρα στη Χαλκιδική, το Da Leonardo προσγειώθηκε στην Πυλαία.
Ο γνωστός αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης μεταφράζει την ιταλική τρατορία σε έναν πολύχρωμο χώρο, που τον επιλέγεις για μια καθημερινή πίτσα ταρτουφάτα με λεπτή σπιτική ζύμη, αλλά που τον αντιμετωπίζεις και σαν την καλή σου έξοδο.
Μιμούμενος όλο τον καλό κόσμο της Πυλαίας και όχι μόνο, θα προτιμήσεις μια σαλάτα με baby σπανάκι, αχλάδι, μανιτάρια σοτέ και dressing γκοργκοντζόλα, πράσινη σαλάτα με φετούλες rib-eye, ρικότα και σος με Dijon και εστραγκόν.
Από το μενού της pasta fresca ξεχωρίζουν τα νιόκι με γκοργκοντζόλα, καρύδια, φρέσκο κρεμμυδάκι και αχλάδι ή ένα ριζότο με πικάντικο ιταλικό λουκάνικο και ξινόμηλο, και για το πιο κομψό κλείσιμο, ένα σορμπέ με βιολογικό λεμόνι!
info
Φιλίππου 50, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 323377.