Στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, το Rada στην παραλία των Αγίων Αναργύρων στη Νάουσα της Πάρου με τον chef Φίλιππο Παναγόπουλο στην εκτέλεση του μενού, σερβίρει πιάτα που αντλούν έμπνευση από την Ελλάδα, αξιοποιώντας  ντόπια προϊόντα με γνώμονα την εποχικότητα.

Με έμφαση στην ελληνική κουζίνα και την πληθωρική γεύση σε όλο το μενού, ο Consultant Chef Γκίκας Ξενάκης και η ομάδα του αποδίδουν με έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα όλα τα πιάτα που σερβίρουν. Οι επιλογές βασίζονται στους θησαυρούς της κυκλαδίτικης γης και θάλασσας και περιλαμβάνουν προτάσεις που οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν μεσημέρι ή βράδυ, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην επιλογή της λίστας κρασιού, προσφέροντας ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα που ο sommelier του Rada θα ταιριάξει με κάθε πιάτο. Την πιο μαγική ώρα της ημέρας, κατά το ηλιοβασίλεμα, το Rada είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσει κανείς ένα ποτήρι κρασί ή ένα ωραίο κοκτέιλ από την λίστα με την υπογραφή του Βασίλη Κυρίτση.

Το Rada βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Cove Paros, σε μια προνομιακή θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία και πανέμορφη θέα προς τη θάλασσα. Εξυπηρετεί από το πρωί με γευστικές επιλογές, δροσερούς χυμούς και ποτά όσους θέλουν να περάσουν την ημέρα τους στις αναπαυτικές ξαπλώστρες στην παραλία ή γύρω από την πισίνα, ενώ για όσους προτιμούν τον υπαίθριο με boho αισθητική χώρο του εστιατορίου το μενού του Rada είναι διαθέσιμο μεσημέρι και βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://radaparos.gr/