Τους λάτρεψες επί της μεγάλης οθόνης και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζήλεψες, βλέποντας σκηνές με τους αγαπημένους σου σταρ να απολαμβάνουν νόστιμα πιάτα. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, λοιπόν, αναλαμβάνει να φέρει τη μαγεία του σινεμά στο πιάτο σου.

Ο λόγος για το νέο, θεματικό εστιατόριο που ετοιμάζεται στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, στη θέση του Open House, με το μενού του να εμπνέεται από τα αγαπημένα φαγητά διάσημων καλλιτεχνών, όπως οι Jack Nicholson, Roman Polanski, Μαρία Κάλλας και άλλων. Μάλιστα στο νέο εστιατόριο θα δοκιμάζεις και πιάτα, που άφησαν το στίγμα τους σε ταινίες -σαν αυτά που σας παρουσιάζουμε συχνά και στη δική μας κατηγορία Cinefood.

MIXALHS_NOURLOGLOU1

Και το όνομα αυτού “Clap The Restaurant”. Μπορείς να σκεφτείς πιο ταιριαστό όνομα; Στη μετά Abovo εποχή του, λοιπόν, ο ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου συνεργάζεται με τον Χρήστο Σοκόλη (Fresh, Margherita Pizza Artigianale και Food Concepts) και το αποτέλεσμα είναι ένα εστιατόριο που θα συζητηθεί πολύ, τόσο για το μενού του όσο και για το χώρο που θα έχει πολλές κινηματογραφικές αναφορές -γι αυτό και είναι ιδανική η επιλογή να στεγαστεί αυτό το concept στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Το opening αναμένεται στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε stay tuned για τη μεγάλη πρεμιέρα!

info
Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3411908.