Στα σκαλοπάτια του Φάραγγα που οδηγούν στο Κάστρο, δίπλα στο μαγαζί που φτιάχνει χειροποίητες καραμέλες και ανάμεσα σε τουριστομάγαζα άνοιξε στις 10 Ιουνίου το Belman.
Εκεί, στο όμορφο νησί της Νάξου, στήθηκε ένα ολόκληρο εργαστήριο εξαρχής από την bar manager του Nolan και του Proveleggios, Πόπη Σεβαστού και την ομάδα της, η οποία σχεδίασε έναν κατάλογο κοκτέιλ με γεύσεις και αρώματα, με φρούτα εποχής, μπαχαρικά και φρέσκα μυρωδικά από τα κτήματα στις Εγγαρές.
Οι εμπνευστές και ιδιοκτήτες του Belman συνδέονται στενά με τη Νάξο. Ο Μάνος Μπαμπούνης, ιδρυτικό μέλος του Nolanverse, αρχιτέκτονας του Nolan, του Proveleggios και του Sweet Nolan και επικεφαλής της Trail Practice, γεννήθηκε και έζησε εκεί έως τα 18 του, ενώ ακόμα παραμένει ενεργός στην επιχείρηση της οικογένειάς του, το βραβευμένο τυροκομείο Μπαμπούνη. Ο Λεωνίδας Παπαδοκωστάκης έχει μια σχέση εξ αγχιστείας, αλλά όχι λιγότερο στενή, καθώς συνδέθηκε με το νησί μέσω της Ναξιώτισσας γυναίκας του…
Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 7 μ.μ.
Διαβάστε ακόμη
Sweet Nolan, μίλα μου γλυκά για το ζαχαροπλαστείο
PROVELEGGIOΣ: Το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά
Madame Fraise: το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της πόλης