Sponsored Content

Όταν μιλάμε για γλυκά της Λαμπρής ο νους μας πάει στο τσουρέκι με το χαρακτηριστικό άρωμα από μαστίχα και μαχλέπι και τα παραδοσιακά πασχαλιάτικα κουλουράκια σε σχήμα πλεξούδας. Τι θα λέγατε αυτό το Πάσχα να πρωτοτυπήσουμε και να φτιάξουμε αγαπημένα κουλούρια και τσουρέκια στις πιο λαχταριστές παραλλαγές τους; Το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι τέρπουν και το μάτι και τον ουρανίσκο, αφού είναι πολύ ιδιαίτερα και σε εμφάνιση και σε γεύση. Όσο για την παρασκευή τους; Αυτή απλουστεύεται απίστευτα με τα προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ που μας λύνουν τα χέρια.

Έτσι, λοιπόν, αντί να φτιάξουμε το κλασικό τσουρέκι πλεξούδα με το κόκκινο αυγό για διακοσμητικό, αυτή τη Λαμπρή σας προτείνουμε να φτιάξετε ένα τσουρέκι σε στρογγυλό σχήμα, με γέμιση πραλίνας και επικάλυψη σοκολάτας. Με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και την Κουβερτούρα 54% κακάο ΓΙΩΤΗΣ το τσουρέκι μας θα έχει σίγουρη επιτυχία. Αντί να το πάρετε έτοιμο από τον φούρνο ή το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς, φέτος τολμήστε να το επιχειρήσετε στο σπίτι με την υπέροχη συνταγή μας. Έτσι, και το σπίτι θα μοσχοβολήσει και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την προσπάθεια που θα κάνετε για εκείνους. Άλλωστε το Πάσχα είναι ωραίο να μοιραζόμαστε.

Όσο για τα κουλούρια, σας προτείνουμε να ξεχάσετε τα κλασικά λαμπριάτικα και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, όπως τα κουλουράκια-λαγουδάκια. Επειδή το ιδιαίτερο σχήμα τους είναι και αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν, σας προτείνουμε να τα πλάσετε μαζί με τα παιδιά σας, που θα βρουν τη διαδικασία αυτή πολύ διασκεδαστική και ευχάριστη. Με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ το μίγμα θα γίνει πολύ αφράτο, ενώ η Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ είναι ό,τι πρέπει για να φτιάξουμε τα μάτια των λαγών μας και να δώσουμε μια μικρή ιδέα σοκολάτας στη γεύση τους.

Μια άλλη, ξεχωριστή πρόταση για πασχαλινά κουλούρια είναι και τα κουλούρια βανίλιας με αμύγδαλα, που έχουν έντονο το άρωμα της βανίλιας και του πικραμύγδαλου και την τραγανή υφή του ροδοψημένου φιλέ αμυγδάλου. Με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ το μίγμα ετοιμάζεται γρήγορα και εύκολα.

Εσείς πώς σκέφτεστε να πρωτοτυπήσετε αυτό το Πάσχα;

Δείτε τις παρακάτω προτάσεις μας:

Τσουρέκι με πραλίνα και σοκολάτα


Κουλουράκια λαγουδάκια


Κουλούρια βανίλιας με αμύγδαλα