Εάν η μαγειρική είναι για εσάς τρόπος έκφρασης, αυτή η κουζινομηχανή δεν πρέπει να λείπει από τον πάγκο της κουζίνας σας.

Η βάση για καλά μαγειρέματα είναι οι καλές πρώτες ύλες και ο σωστός εξοπλισμός. Μια καλή κουζινομηχανή, λοιπόν, είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε τύπου αλμυρές και γλυκές παρασκευές. Αυτό που χρειάζεται δεν είναι πολύπλοκος εξοπλισμός και χρονοβόρες διαδικασίες προετοιμασίας αλλά μια γρήγορη και εύκολη στη χρήση συσκευή που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας. Ο ιδανικός βοηθός στην κουζίνα σας δηλαδή.

Αυτός είναι ο ρόλος της κουζινομηχανής Chef Titanium της Kenwood, ενός ισχυρού εργαλείου για τους λάτρεις της μαγειρικής, που προσαρμόζεται εύκολα στις προσωπικές σας ανάγκες διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων που περιλαμβάνουν από κρεατομηχανή, λαχανοκόφτη, κόφτη/τρίφτη και μύλο αλέσεως μπαχαρικών, μέχρι παρασκευαστή ζυμαρικών και ανοίγματος φύλλου, παγωτομηχανή, αποχυμωτή κ.ά. Η ανθεκτική μεταλλική κατασκευή της με το χειριστήριο ταχυτήτων, το ισχυρό μοτέρ που παρέχει τη δυνατότητα χρήσης εξαρτημάτων χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής ταχύτητας και ο κομψός σχεδιασμός της είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που την καθιστούν σύμμαχο στις μαγειρικές σας δημιουργίες.

Ο μοναδικός φωτισμός στον κάδο προσφέρει ακόμα καλύτερο έλεγχο όταν ετοιμάζετε το μείγμα σας ή όταν ομογενοποιείτε τα υλικά σας, ενώ το χειριστήριο ταχυτήτων διαθέτει επίσης φωτισμό αλλά και κουμπί on/off. Η πλανητική κίνηση σε συνδυασμό με τον νέο σχεδιασμό των ανοξείδωτων αναδευτήρων προσφέρουν αφράτα μίγματα και άριστα αποτελέσματα κάθε φορά, ενώ η δυνατότητα διατήρησης της ταχύτητας ακόμα και σε σκληρές ζύμες είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που βοηθά στις καθημερινές εργασίες και όχι μόνο.

Οι κουζινομηχανές της σειράς Titanium της Kenwood διαθέτουν ισχύ 1500W (Chef Titanium) & 1700W (Chef XL Titanium) κάνοντας την προετοιμασία φαγητού παιχνίδι, ενώ έχουν και 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ. Μετά από όλα τόσα πλεονεκτήματα, ποιος δεν θα ήθελε να την έχει στην κουζίνα του;