Εάν αγαπάς το μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική ή ακόμα αν θέλεις να ανανεώσεις την κουζίνα σου, θα πρέπει σίγουρα να προσθέσεις στη συλλογή σου την κουζινομηχανή kMix της Kenwood!

Η Κουζινομηχανή της σειράς kMix διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και απεριόριστες δυνατότητες για τις καθημερινές εργασίες της κουζίνας και όχι μόνο. Θα γίνει ο καλύτερος βοηθός σας στο μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική, καθώς μαζί της μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας γλυκά αλλά και πεντανόστιμα πιάτα με εγγυημένη επιτυχία.

Αυτή η κουζινομηχανή πρόκειται να κάνει τη ζωή σας απίστευτα πιο εύκολη στην κουζίνα, καθώς διαθέτει πλανητική κίνηση αναδευτήρων για τέλειες αναμείξεις, μεταλλικό χειριστήριο ταχυτήτων με 6 ταχύτητες και λειτουργία αναδίπλωσης (πολύ αργή ανάδευση για προσθήκη υλικών), λειτουργία Smart Speed για έλεγχο ομαλής αύξησης της ταχύτητας και αποφυγή πιτσιλίσματος.

Η Κουζινομηχανή kMix έχει επίσης και τη δυνατότητα τοποθέτησης ποικίλων εξαρτημάτων ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Από παρασκευαστή ζυμαρικών και κρεατομηχανή μέχρι κόφτη/τρίφτη και πρέσα φρούτων η kMix θα γίνει το καλύτερο εργαλείο της κουζίνας σας. Συνοδεύεται από 3 αναδευτήρες ειδικά σχεδιασμένους για διαφορετικές χρήσεις. Με τον αναδευτήρα Κ θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα κέικ και μπισκότα, αλλά και τα πιο αφράτα κεφτεδάκια, ενώ με τον γάντζο ζύμης θα έχετε φρέσκο ψωμί κάθε μέρα! Το χτυπητήρι θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τις πιο αέρινες μαρέγκες για πάβλοβα, πεντανόστιμα σουφλέ, αλλά και ανάλαφρη σαντιγί!

Για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο την κουζίνα σας η κόκκινη σειρά kMix της Kenwood περιλαμβάνει επίσης μίξερ χειρός, ραβδο-μπλέντερ, πολυμηχάνημα, μπλέντερ αλλά και ολοκληρωμένη σειρά πρωινού με καφετιέρα φίλτρου, βραστήρα και φρυγανιέρα.

Με τέτοιο σχεδιασμό, τόσες δυνατότητες και 5 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ, ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια κουζινομηχανή;