Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
55'
Γαλικιανό χταπόδι (Pulpo a la gallega)
60'
Κρέμα σολομού με μπρικ
30'
Σουβλάκια με γαρίδες τυλιγμένες σε προσούτο
30'
Μύδια μαρινιέρ
40'
Καλαμαράκια με ντοματίνια, ελιές και κάππαρη
60'
Μύδια γεμιστά (ντολμά)
20'
Λαβράκι μαριναρισμένο με λουίζα και εσπεριδοειδή
Ένα πιάτο που θα ετοιμάσετε με τη λογική του σεβίτσε μαρινάροντας το ψάρι σας για 2-3 ώρες.
20'
Ρολά καπνιστού σολομού με τυρί κρέμα
40'
Μαριναρισμένες τηγανητές σαρδέλες
1:20'
Κρέπες με γαρίδες
40'
Σολομός τσιπουράτος
1:30'
Μπισκ γαρίδας με μπράντι και ντομάτα
60'
Κροκέτες ρυζιού με γαρίδες και πράσο
10'
Μαριναρισμένος σολομός σε στιλ gravlax με μάραθο, κόλιανδρο και ούζο
25'
Λαβράκι σεβίτσε με αβοκάντο, αγγούρι, λάιμ και πιπεριές
Πισω