Η λατρεία για τα παϊδάκια βρίσκεται στο επίκεντρο της γιορτής της Τσικνοπέμπτης. Είτε πρόκειται για κλασικά χοιρινά, είτε για ελαφριά κοτόπουλου, ή ακόμα και για τα πιο «μερακλίδικα» αρνίσια χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για μια αρωματική μαρινάδα και την κατάλληλη συνταγή για να γίνουν το πιο απολαυστικό πιάτο της απόλυτης ημέρας της κρεατοφαγίας.

Αρνίσια παϊδάκια με πορτοκάλι στη λαδόκολλα

Φτιάχνουμε αρνίσια παϊδάκια με τον αυτόν τον λαχταριστό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τρόπο, που ξέρουν να κάνουν μόνο στα μερακλίδικα ψητοπωλεία. Η συνταγή βήμα – βήμα εδώ.

Xοιρινά ribs με μαρινάδα western

Όλη η νοστιμιά σε αυτά τα χοιρινά παϊδάκια είναι στη μαρινάδα και στο σπιτικό μείγμα μπαχαρικών που θα τα κάνει ακαταμάχητα. Δοκιμάστε τα την Τσικνοπέμπτη! Η συνταγή αναλυτικά εδώ.

Παϊδάκια κοτόπουλου piri-piri

Τα παϊδάκια κοτόπουλου αποκτούν απίστευτη νοστιμιά χάρη στη σάλτα piri-piri, με πιπεριά Φλωρίνης, μπούκοβο και πάπρικα, που δίνει μια ωραία ένταση στο πιάτο, ιδανική για όσους αγαπούν τα καυτερά. Η συνταγή βήμα – βήμα εδώ.

Καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια

Αυτήν την Τσικνοπέμπτη φτιάχνουμε λαχταριστά, καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια στον φούρνο. Η κέτσαπ και η σάλτσα σόγιας απογειώνουν το πιάτο. Η συνταγή αναλυτικά εδώ.

Αρνίσια παϊδάκια με σκορδάτη σάλτσα μυρωδικών

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα σκόρδου για όσους αγαπούν τη γεύση του. Η συνταγή αναλυτικά βήμα – βήμα.

Παϊδάκια από μπούτι γαλοπούλας με λεμόνι, θυμάρι και μουστάρδα

Λεμονάτα παϊδάκια από μπούτι γαλοπούλας που ψήνονται στο φούρνο με πατάτες κομμένες κυδωνάτες. Το απόλυτο πιάτο όχι μόνο για την Τσικνοπέμπτη! Η συνταγή αναλυτικά εδώ.