Το γιουβέτσι με μοσχάρι είναι από τα πιο κλασικά μαμαδίστικα πιάτα. Και μπορεί όλοι να ορκιζόμαστε στη νοστιμιά του, αλλά ξέρουμε ότι το νόστιμο αυτό κρέας μαγειρεύετε με πολλούς τρόπους. Έχετε όρεξη για μοσχαράκι λοιπόν; Σας έχουμε 20 συνταγές που θα το απογειώσουν γευστικά!
Γιουβετσάκια με μοσχάρι
Ξεκινάμε λοιπόν με το απόλυτα διαχρονικό φαγητό του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού και όχι μόνο, που είναι και παντός καιρού, καλοδεχούμενο, χειμώνα – καλοκαίρι. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαράκι στιφάδο
Επίσης αγαπημένη κλασική συνταγή, με μπόλικα κρεμμυδάκια και πλούσια, αρωματική σάλτσα ντομάτας. Ταιριάζει απόλυτα στο κυριακάτικο τραπέζι. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαράκι κοκκινιστό παραδοσιακό
Σας έχουμε σε βίντεο, βήμα-βήμα πώς θα φτιάξετε ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων. Συνοδεύετε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πουρέ ή ακόμη και ρύζι, που του πάνε πολύ. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαράκι μπουργκινιόν
Το μοσχαράκι Βουργουνδίας είναι ένα από τα πιο κλασικά πιάτα της γαλλικής κουζίνας. Θέλει το χρόνο του όμως το αποτέλεσμα δικαιώνει τον κόπο και την αναμονή. Θυμηθείτε, επίσης, ότι τη δεύτερη μέρα το συγκεκριμένο πιάτο είναι ακόμα πιο νόστιμο. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχάρισιες μπριζόλες μαριναρισμένες με δεντρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο
Δοκιμάστε να ψήσετε τις μπριζόλες σας μαριναρισμένες με τη συγκεκριμένη συνταγή και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστείτε. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Γιουβέτσι οσομπούκο με μαυροδάφνη και πορτοκάλι
Το οσομπούκο, ένα από τα πιο νόστιμα κομμάτια του μοσχαριού και σε αυτή τη συνταγή γίνεται ένα απίστευτο γιουβέτσι με πλούσια γεύση και αρώματα. Δείτε τη συνταγή σε βίντεο ΕΔΩ
Μοσχαράκι νουά με πατατάκια
Μια συνταγή που στα νιάτα της γνώρισε μεγάλες δόξες, αφού ήταν το must των πάρτι και των γιορτινών οικογενειακών τραπεζιών. Ακόμα και σήμερα όμως έχει φανατικούς φίλους, ιδιαίτερα αν το μοσχαράκι είναι σιγομαγειρεμένο με υπομονή και αρτυμένο με στοργή. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Φιλέτο μοσχαρίσιο με πράσινο πιπέρι
Ένα πεντανόστιμο πιάτο, για εξαιρετικές περιπτώσεις. Να θυμάστε, το μοσχαρίσιο φιλέτο δεν θέλει πολύ ψήσιμο! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαράκι ρολό, γεμιστό με κεφαλογραβιέρα και πιπεριές
Το ανοίξαμε, το γεμίσαμε με τυρί και πιπεριές και το σιγομαγειρέψαμε για ώρες.Το αποτέλεσμα; Το πιο νόστιμο ρολό που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Πικάντικο μοσχάρι με καρυδάτη σάλτσα
Ένα μοσχαράκι κατσαρόλας αλλιώτικο από τα συνηθισμένα. Θα το ξεκινήσετε σαν απλό ψητό κατσαρόλας, μόνο που στο τέλος θα φτιάξετε μια μεγαλειώδη σάλτσα με καρύδια και τυρί. Ο καλύτερος σύντροφός του στο τραπέζι είναι τα ζυμαρικά. Προτιμήστε να είναι χοντρά, αν και με σπαγγέτι ταιριάζουν εξίσου καλά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαράκι με γλυκοπατάτες
Ένα πεντανόστιμο ανατολίτικο πιάτο που θα απολαύσετε πολύ. Τα μπαχαρικά του χαρίζουν υπέροχα αρώματα και, παράλληλα, εξισορροπούν τη γλύκα της γλυκοπατάτας. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι, μαύρη μπίρα και σινάπι
Ζουμερές μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες μαριναρισμένες σε σινάπι, μπίρα, μυρωδικά, κρεμμύδι, μέλι και πετιμέζι, ψήνονται στο γκριλ και… λιώνουν στο στόμα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαράκι με φινόκιο και σάλτσα μαστίχας
Το φινόκιο και η μαστίχα δίνουν τέλεια γεύση σε αυτό το πιάτο με μοσχαράκι, που θα σιγομαγειρέψετε και στη συνέχεια θα σερβίρετε με βελούδινο πουρέ πατάτας. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Σοφρίτο μοσχάρι με ξίδι βαλσαμικό και πάπρικα
Το γνωστό κερκυραϊκό πιάτο με την προσωπική πινελιά του Ανδρέα Λαγού. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαράκι γκούλας
Η διάσημη ουγγρική σπεσιαλιτέ είναι από τις πιο νόστιμες συνταγές για μοσχαράκι και ένα πιάτο ιδανικό για τα κυριακάτικα τραπέζια. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μπουκιές μοσχαριού με λαχανικά και κρασί
Ένα πεντανόστιμο πιάτο που θέλει το χρόνο του αλλά αξίζει τον κόπο. Συνοδεύεται ιδανικά με στρογγυλές πατατούλες με πάπρικα και λευκό κρασί. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχάρι ραγού με μπίρα
Το ραγού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαγειρέψετε το μοσχαράκι και να πετύχετε υπέροχη γεύση. Εδώ το φτιάχνετε με μπίρα που το κάνει ακόμη πιο απολαυστικό. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχαράκι στη γάστρα με δαμάσκηνα και κονιάκ
Μια υπέροχη συνταγή για το κυριακάτικο και γιορτινό σας τραπέζι. Ο συνδυασμός μοσχαριού και δαμάσκηνων δίνει ένα απίστευτα γευστικό αποτέλεσμα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Κάρι με μοσχαράκι
Στην ethnic εκδοχή του το μοσχαράκι “παντρεύεται” με κάρι και γίνεται μοναδικά απολαυστικό. Η Ελένη Ψυχούλη σας έχει σε βίντεο την πιο τέλεια συνταγή για αυθεντικό κάρι. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ
Μοσχάρι με κυδώνια και μπαχαρικά
Ολοκληρώνουμε με μια τέλεια και πολύ αρωματική, χειμωνιάτικη συνταγή, που ταιριάζει πολύ στα κυριακάτικα και γιορτινά τραπέζια. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ