Αυτή την Κυριακή, 28/4, κυκλοφορεί με τοο πρώτο τεύχος του CANTINA magazine.  Το νέο περιοδικό αποτελεί μια σύνθεση από ανθρώπους, τόπους και ιστορίες πάθους για το φαγητό. 400 σελίδες, 200 φωτογραφίες και μια αστείρευτη πηγή εμπνευσμένων ιδεών για την εμπειρία της γαστρονομίας. Πρόκειται για μια νέα, σύγχρονη μηνιαία έκδοση αφιερωμένη σε αυτό που ορίζουμε ως Food Culture της εποχής μας.

Ένα όχημα που εξερευνά την Ελλάδα και ανακαλύπτει πρώτες ύλες, την εμπειρία του φαγητού και τα φαινόμενα της εποχής.

Το CANTINA magazine είναι ένα συναισθηματικό ταξίδι σε όλα όσα μας ενώνουν γύρω από το οικογενειακό τραπέζι αλλά και μια περιήγηση στην Ελλάδα της γης, της θάλασσας των βουνών. Εδώ ξεδιπλώνουμε τη μαγειρική της Ελληνίδας μάνας μέσα στον χρόνο. Επιλέγουμε τα καλύτερα εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία σε ελληνικές πόλεις που αγαπούν το φαγητό. Ακούμε τη μουσική των εστιατορίων. Εμβαθύνουμε στο μυστήριο της ορεξης.  Μπαίνουμε στις πιο εμπνευσμένες κουζίνες. Προστατεύουμε το οικοσύστημα και ανακυκλώνουμε σωστά τα υπολείμματα τροφών.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Σας έχουμε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες σε σχέση με τη θεματολογία του περιοδικού.

CANTINA Magazine. Aυτήν την Κυριακή με το Θέμα!