Τα ραβιόλι είναι σίγουρα ένα αγαπημένο μας ζυμαρικό. Τι θα λέγατε όμως να τα σερβίρετε ως σνακ με ένα γευστικό dip; Και όμως, με την παρακάτω, γρήγορη συνταγή στη φριτέζα αέρος, τα ραβιόλι γίνονται τραγανά και ό,τι πρέπει για ένα νόστιμο σνακ όταν έχετε φίλους στο σπίτι.

Η συνταγή χρειάζεται μόλις 15 λεπτά προετοιμασίας και 20 λεπτά μαγειρέματος.

Υλικά για 12 κομμάτια
12 -15 ραβιόλι με τη γέμιση της επιλογής σας
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
¼ της κούπας τριμμένη Παρμεζάνα
2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 μεγάλα αυγά μελάτα

Εκτέλεση
Σε ένα ρηχό μπολ ανακατέψτε την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα και τον βασιλικό. Τα αυγά αλλά και το αλεύρι, τοποθετήστε τα σε δύο διαφορετικά μπολ, εξίσου ρηχά. Βουτήξτε τα ραβιόλι στο αλεύρι ώστε να καλυφθούν και οι δύο πλευρές. Στη συνέχεια βουτήξτε το στο αυγό κα στη συνέχεια στο μπολ με το μείγμα. Στο τελευταίο μπολ, απλώστε τα και από τις δύο πλευρές ώστε τα τρίμματα να κολλήσουν καλά στο ραβιόλι.
Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα στο καλάθι της φριτέζας αέρος και ψεκάστε τα με σπρέι μαγειρέματος. Αφήστε για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και στη συνέχεια γυρίστε τα πλευρά, ψεκάστε τα και αφήστε τα ξανά για 3-4 λεπτά.. Εάν θέλετε, όταν τα βγάλετε μπορείτε να τα πασπαλίσετε με βασιλικό και παρμεζάνα. Σερβίρετε με ζεστή σάλτσα μαρινάρα ως dip.