Το εστιατόριο Balcony στο Κουκάκι μάς προσκαλεί σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα με προσκεκλημένους σεφ που θα δημιουργήσουν συνταγές με έμπνευση τα προϊόντα και τη γαστρονομική παράδοση του κάθε τόπου.

balcony

Το ταξίδι ξεκινά στις 30/1 με πρώτο σταθμό το Ν. Αιγαίο και θα διαρκέσει μέχρι τις 5/2. Στα θεματικά μενού ο σεφ Θανάσης Ανδριτσόπουλος και η ομάδα της κουζίνας του εστιατορίου θα συνεργαστούν με τη Μαρία Διακάτου και τη Λίνα Φουρνιστάκη από τη Σύρο, καθώς και τον Μιχάλη Γεωργουδιό από τη Ρόδο, που αναλαμβάνουν να αναδείξουν τα μοναδικά προϊόντα του τόπου τους, σε μια δημιουργική συνεργασία με τον Executive chef του εστιατορίου Νίκο Φωτιάδη.

Η εκδήλωση γίνεται με συνδιοργανωτές το Balcony Restaurant & Bar, το Ι.Ε.Γ., το Chefs Club Ν. Αιγαίου και τον οδηγό φαγητού της Ρόδου Foodme.

info
Βεΐκου 1 & Δημητρακοπούλου, Κουκάκι, τηλ. 211 4118437.